Huis > W > Wat Betekent Parade?

Wat betekent Parade?

schouwspel in de vorm van een optocht, al of niet van militaire aard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent optocht?

Een optocht of stoet is een georganiseerde trektocht, die meestal gehouden wordt om iets te manifesteren. Behalve voetgangers en wagens zijn ook andere voertuigen mogelijk.
Wat betekent paradeert?
pronken, pralen; zich in zijn beste pak laten zien; parade houden.

Dienovereenkomstig, wat is prettig?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want wat als aangenaam wordt beschouwd, verschilt van persoon tot persoon. Enkele dingen die als aangenaam kunnen worden beschouwd zijn echter een comfortabele omgeving, aangenaam gezelschap of een rustige sfeer. Daarvan, wat is een begroten? Een begroting is een raming van inkomsten en uitgaven voor een bepaalde toekomstige periode en wordt gewoonlijk periodiek opgesteld en opnieuw geëvalueerd.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Trouwens, wat is zeer bekwaam?

bekwaam - Bijvoeglijk naamwoord 1. (van een persoon) in staat om bepaalde taken goed uit te voeren; competent, capabel, kundig ♢ De bekwame arts wist de patiënt goed te behandelen.
Bovendien, wat is een ander woord voor optocht?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: optocht (zn) : corso, omgang, processie, stoet.

Waar zijn carnavalsoptochten?

Veel plaatsen en dorpen in Brabant, Limburg, Gelderland en Zeeland hebben een carnavalsoptocht, zoals Tilburg (Kruikenstad), Den Bosch (Oeteldonk), Breda, Eindhoven, Bergen op Zoom, Helmond, Roosendaal, Hapert (Kempenoptocht), Soerendonk, Valkenswaard, Budel, maar ook Kerkrade, Heerlen, Weert, Maastricht, Roermond en
Hoe laat begint de optocht in Maastricht? De optocht in Maastricht begint om 13.00 uur.

Wat dit betreft, wat is de betekenis van pronken?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het kan van alles betekenen, van proberen indruk te maken op anderen met iemands capaciteiten of bezittingen tot gewoon iets tonen op een trotse of opschepperige manier.

Door Lynette Degrace

Vergelijkbare artikelen

Wat is de definitie van slim zijn? :: Wat is de betekenis van leergierig?
Handige links