Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Leergierig?

Wat is de betekenis van leergierig?

Wat is leergierig zijn? Je bent leergierig als je meer wilt weten over een onderwerp. Ze noemen dit ook wel dorstig naar kennis. Dit betekent natuurlijk niet dat je alleen maar aan het studeren bent, maar je beschouwt je studie als prioriteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

En nog een vraag, wat betekent het heeft geen zin?

het geen zin hebben in iets, het iets niet willen doen.
Wat dit betreft, heeft het zin synoniem?
lusten (ww) : behagen, believen, zin hebben in.

Men kan zich ook afvragen: wat is een weerzin?

Een afstoting is een kracht die twee voorwerpen uit elkaar duwt. Het is het tegenovergestelde van een aantrekkingskracht, die twee voorwerpen naar elkaar toe trekt. Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van zinloos? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. In het algemeen wordt echter gezegd dat wanneer iets als zinloos wordt omschreven, het geen doel, betekenis of waarde heeft. Dit kan worden toegepast op zaken als woorden, handelingen of voorwerpen. Als iemand bijvoorbeeld zegt dat een bepaald woord betekenisloos is, kan hij bedoelen dat het niet gebruikt kan worden om iets nuttigs mee te delen of dat het op zichzelf geen waarde heeft. Of, als men zegt dat een handeling zinloos is, kan men die beschouwen als zonder doel of nut.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Wat is een ander woord voor als het nodig is?

benodigd, broodnodig, noodzakelijk, vereist. als synoniem van een ander trefwoord: noodzakelijk (bn) : benodigd, essentieel, minimaal, nodig, onmisbaar, onontbeerlijk, vereist, voorgeschreven.
Dienovereenkomstig, is belangrijk synoniem?
aanmerkelijk, beduidend, considerabel, gewichtig, important, van belang, van betekenis, wezenlijk, zwaarwegend. belangrijk (bn) : cruciaal, doorslaggevend, essentieel, onontbeerlijk.

Wat is de betekenis van volmaakt?

I volmaakt bijv. naamw. Uitspraak: [vɔl'makt] zo gemaakt, gevormd, gedaan enz. dat het niet beter kan Voorbeelden: `een volmaakte cirkel`, `Niemand is volmaakt.
Vervolgens, hoe gebruik je tevergeefs in een zin? Als je ijdel in een zin gebruikt, beschrijf je meestal iemand die verwaand of egoïstisch is. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Ze praat altijd over zichzelf - ze is zo ijdel!"

Dit in overweging nemend, wat betekent het was een raadsel?

Aangenomen dat u doelt op de situatie waarin iemand iets zegt dat moeilijk te interpreteren is en dan zegt "het was een raadsel", betekent dit over het algemeen dat de persoon een grapje maakte en dat de uitspraak niet letterlijk bedoeld was.

Door Harland Mulvihill

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent Parade? :: Wat is het tegenovergestelde van nuttig?
Handige links