Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Gedateerd?

Wat is de betekenis van gedateerd?

gedateerd - Het vaststellen of het vastleggen van de datum waarop iets ontstond of plaatsvond of waarop iets werd gefabriceerd of gecomponeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat voor woord is slechts?

1) Alleen 2) Alleen maar 3) Alleenlijk 4) Allmaar 5) Bijwoord 6) Eniglei 7) Eniglijk 8) Enkel 9) Erg 10) Louter 11) Louter niets goed 12) Maar 13) Niet meer dan 14) Uitsl...
Welke woorden zijn spreektaal?
Vaak bevat spreektaal dialectwoorden, woorden uit een sociolect of uitingen die bij een streek horen (regiolect). Het woordgebruik en de stijl in spreektaal zijn anders dan in de geschreven taal. Bijvoorbeeld: het woord sedert wordt vooral gebruikt in schrijftaal, in de spreektaal zegt men over het algemeen sinds.

Dit in overweging nemend, is gedateerd van?

Gedateerd vanaf verwijst naar de datum waarop iets ontstond of begon. Dit kan worden gebruikt in verwijzing naar een specifieke gebeurtenis, zoals een oorlog of een feestdag, of naar een meer algemene tijdsperiode, zoals een eeuw of een decennium. Wat is gefiatteerd? Fiat is een soort munt die niet door een fysieke grondstof wordt gedekt. In plaats daarvan wordt het ondersteund door de overheid die het heeft uitgegeven. Fiat-geld is niet zo waardevol als goederengeld, maar het is handiger in het gebruik omdat het kan worden gebruikt om goederen en diensten te kopen zonder dat het moet worden ingewisseld voor een andere valuta.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Men kan zich ook afvragen: is gedateerd synoniem?

achterhaald, achterlijk, afgezaagd, gedateerd, ouderwets, passé, uit de tijd.
Dit in overweging nemend, wat betekent iets uitsluiten?
UITSLUITEN - (sloot uit, heeft uitgesloten), buitensluiten: iem. uitsluiten, (ook fig.) weren, niet toelaten; werklieden uitsluiten, als strijdmiddel tegen werkstakingen, door werkgevers toegepast; uitzonderen, niet toelaten : het een sluit het ander niet uit; (w. g.) uitgesloten, behalve, uitgenomen.

En nog een vraag, wat is een ander woord voor respectievelijk?

casu quo, respectievelijk. achtereenvolgens (bw) : achtereen, achtereenvolgend, onafgebroken, respectievelijk, successievelijk.
Wat is het tegenovergestelde van slecht? Het tegenovergestelde van slecht is goed.

Wat is informeel taalgebruik?

Informele taal is een type taal dat wordt gebruikt in informele of ontspannen situaties. Het is vaak persoonlijker en minder formeel dan andere soorten taal.

Door Blount Lavalle

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen spreektaal en schrijftaal? :: Welke karakters zijn er?
Handige links