Huis > W > Wat Is Grote Schaal?

Wat is grote schaal?

De kaartschaal, kortweg vaak schaal, is de verhouding tussen een afstand op de kaart en de overeenkomstige afstand in werkelijkheid. De schaal kan worden weergegeven in een verhouding zoals 1 : 25.000. De schaal 1 : 25.000 is een grotere schaal dan 1 : 50.000, omdat 1 / 25.000 groter is dan 1 / 50.000.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe groot is een grote kaart van Greetz?

U kunt een foto kiezen van minimaal 200 dpi met een afmeting van 12 x 16,6 cm. Dit is ook voldoende voor fotocadeaus.

Wat is een schaling?

bekisting, houten vorm, waarin → beton gestort wordt, en die na verharding v/h beton G. Schalcken.
Kunnen scharen?
scharen - regelmatig werkwoord uitspraak: scha-ren 1. er in een kring omheen gaan staan ♢ wij schaarden ons om het slachtoffer 2. verklaren dat je het ermee eens bent ♢ wij schaarden ons achter...

Dit in overweging nemend, hoe groot is schaal 1 op 10?

Schaal 1 op 10 betekent dat voor elke 1 eenheid op de kaart, er 10 eenheden zijn in het echte leven. Dus 1 inch op de kaart komt overeen met 10 inches in het echte leven. Wat is schaal 1 op 10? Schaal 1 op 10 betekent dat elke eenheid op de schaal 10 eenheden in het echte leven vertegenwoordigt. Dus 1 centimeter op de schaal vertegenwoordigt 10 centimeter in het echte leven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?

Via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het een heel groot of een klein bestand is, zolang het maar onder de 2 gigabyte is. Dit is gratis.

Wat is scharen in het verkeer?

Aanhanger draait naast auto bij hard remmen of achteruit rijden.
Wat dit betreft, is synoniem?
Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Wat is het alternatief?

Iets is alternatief of een alternatief als het afwijkt van wat gebruikelijk (conventioneel) is, maar daar niet voor onderdoet, of waarvan zelfs wordt verondersteld dat het beter is. Alternatief kan ook een vervangend middel of product betekenen ("het goedkopere alternatief", "het biologische alternatief").
Hoe groot is 1:18? 1:18 is een schaal voor speelgoed en modellen die meestal ongeveer 6 inch lang zijn. Deze schaal betekent dat voor elke meeteenheid op het speelgoed of model, er 18 eenheden in werkelijkheid zijn. Dus een speelgoedauto van 1:18 die 6 inch lang is, komt overeen met een echte auto van 108 inch.

Hoe groot is 1 op 12?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat deze op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd. Een manier om het te bekijken is dat 1 op 12 gelijk is aan 1/12 of 0,0833. Dit betekent dat 1 op 12 neerkomt op acht duizendste van een eenheid. Een andere manier om het te bekijken is dat 1 op 12 een twaalfde van een eenheid is.

Door Eba Felcher

Vergelijkbare artikelen

Welke schaal modelauto? :: Hoe weet je of iets een registergoed is?
Handige links