Huis > H > Hoe Grote Bestanden Via Mail Sturen?

Hoe grote bestanden via mail sturen?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe groot kan een bijlage zijn?



AanbiederMaximale grootte in MB
Gmail25 MB
Yahoo25 MB
Daarvan, hoe 10gb versturen? Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.

Hoe kan ik oude mails verwijderen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om oude mails te verwijderen hangt af van het type mailclient dat u gebruikt en uw persoonlijke voorkeuren. Enkele tips voor het efficiënt verwijderen van oude mails zijn het gebruik van filters en zoekfuncties om mails in bulk te vinden en te verwijderen, het instellen van regels voor automatisch verwijderen en het gebruik van speciale software voor mailbeheer. Mensen vragen ook: hoe kun je mail definitief verwijderen? Er is geen zekere manier om mail permanent te verwijderen, want zelfs het verwijderen van de mail van uw computer garandeert niet dat de mail voor altijd weg is. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw mail permanent wordt verwijderd, is een dienst te gebruiken die gespecialiseerd is in het veilig verwijderen van gegevens, zoals File Shredder.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

En nog een vraag, hoe groot pdf bestand mailen?

Als u in een e-mail een bestand probeert te versturen dat groter is dan 33 MB, vraagt Outlook.com u meteen of u dat via OneDrive wilt delen. Als u 'ja' antwoordt, dan wordt het bestand geüpload naar een folder E-mailbijlagen in uw OneDrive, en wordt er in de e-mail een link gezet naar dat bestand. Trouwens, wat moet je doen als je bestand te groot is? Je kunt door middel van een beeldbewerkingsprogramma (bijvoorbeeld Adobe Photoshop) de grootte van het bestand verkleinen. Wij adviseren een resolutie van 150 dpi. Stel tijdens het opslaan van een JPG-bestand een kleinere bestandsgrootte in of zet een groot TIFF-bestand om in een JPG.

Trouwens, hoeveel mb per mail ziggo?

Je e-mailbericht kan maximaal 20 MB groot zijn. Voor bijlagen groter dan 18 MB wordt automatisch een unieke link aangemaakt naar dit bestand in Ziggo Mail. In plaats van het bestand verstuur je deze link. Dus, hoe kan ik bijlage verkleinen? Er zijn verschillende manieren om de bijlage te reduceren. Een van de eenvoudigste manieren is om de grootte van de bijlage te verkleinen. Dit kan door de bijlage te comprimeren of door een lagere resolutie te gebruiken. Als de bijlage een foto is, kunt u de kwaliteit verlagen of de foto bijsnijden. Als het een document is, kunt u de afbeeldingen vervangen door tekst of door de resolutie van de afbeeldingen te verlagen.

Hoe groot bestand versturen via WhatsApp?

Als je een grote binnenkomende bestand wilt versturen via WhatsApp, kun je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het chatvenster waarin je het bestand wilt versturen.
2. Tik op het Paperclip-pictogram bovenaan het chatvenster.
3. Selecteer de optie "Bestand verzenden".
4. Selecteer het bestand dat je wilt versturen.
5. Tik op de optie "Versturen" in de rechterbovenhoek van het scherm.
6. WhatsApp zal nu het bestand uploaden en versturen naar de andere gebruiker.

Door Soo

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een bestand kleiner maken? :: Hoe Outlook ordenen?
Handige links