Huis > H > Hoe Verzend Ik Meerdere Foto's Per Mail?

Hoe verzend ik meerdere foto's per mail?

Foto's mailen vanaf een Android mobiel
  1. Open Google Foto's.
  2. Open de map met de foto's die je wil mailen.
  3. Tik op de puntjes.
  4. Kies Selecteren en tik op de foto's die je wil mailen.
  5. Tik op het icoon delen.
  6. Er opent een lijst met contacten.
  7. Tik zonodig op Voeg een bericht en typ een mail.
  8. Tik op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?

We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken?
Open het programma Paint; Druk op Bestand – openen om de gewenste jpg afbeelding te selecteren; Via het kopje Start kun je het subkopje 'Formaat wijzigen' vinden. Klik op OK en je ziet de nieuwe (verkleinde of aangepaste) afbeelding.

Hoe kan je een PDF-bestand kleiner maken?

Er zijn vele manieren om een PDF-bestand kleiner te maken. Eén manier is het gebruik van een PDF-compressietool, zoals PDF Shrink of PDF Optimizer. Deze hulpmiddelen kunnen de grootte van een PDF-bestand comprimeren door de resolutie van afbeeldingen te verlagen, ongebruikte objecten te verwijderen en het bestand te comprimeren met behulp van zip-compressie.
Een andere manier om een PDF-bestand kleiner te maken is de PDF met een lagere resolutie af te drukken. Dat kan in Acrobat door naar Bestand > Afdrukken te gaan en dan een lagere resolutie te selecteren in het uitklapmenu.
Ten slotte kunt u een PDF ook opslaan als een verkleinde PDF. Dat doet u in Acrobat via Bestand > Opslaan als ander > PDF met kleiner formaat. Hoe PDF verkleinen om te mailen? Er zijn een paar manieren waarop u een PDF kunt verkleinen voordat u hem als e-mailbijlage verstuurt:
1. Gebruik een PDF-compressor: Er zijn veel gratis online PDF-compressors beschikbaar, zoals SmallPDF (https://smallpdf.com/compress-pdf) en PDF2Go (https://www.pdf2go.com/compress-pdf). Upload uw PDF-bestand gewoon naar een van deze websites en ze comprimeren het automatisch voor u.
2. Verminder de resolutie van de afbeeldingen in uw PDF: Als uw PDF afbeeldingen met een hoge resolutie bevat, kunt u proberen de resolutie van deze afbeeldingen te verlagen om de totale bestandsgrootte te verminderen. In Adobe Acrobat kunt u dit doen door naar "Bestand > Opslaan als > PDF verkleind" te gaan.
3. Maak uw PDF plat: Een PDF afvlakken betekent dat u alle lagen en objecten in het document omzet in één enkele afbeelding. Dit kan de bestandsgrootte van uw PDF verkleinen, maar het kan het ook moeilijker maken om het later te bewerken. In Adobe Acrobat kunt u een PDF afvlakken door naar "Bewerken > Voorkeuren > Beveiliging (Uitgebreid)" te gaan en de optie "Alle velden afvlakken" aan te vinken.
4. 4. Uw PDF als JPEG opslaan: PDF's kunnen worden opgeslagen als JPEG-afbeeldingen, waardoor de bestandsgrootte aanzienlijk wordt verminderd. In Adobe Acrobat kunt u dit doen door naar "Bestand > Opslaan als > JPEG" te gaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Hoe 5 GB versturen?

Met Sendgb kan iedereen veilig uploaden, verzenden en delen van grote bestanden tot 5GB gratis. Gebruikers kunnen grote bijlagen versturen via e-mail of korte koppelingen maken om gemakkelijk te delen. Gebruikers kunnen grote bestanden overzetten, zoals documenten, foto's, HD-video's en meer .
Hoe maak je een WeTransfer?
Je kunt dan het gratis programma WeTransfer gebruiken. Het komt er op neer dat je de bestanden niet naar een mailbox verstuurt, maar ze uploadt naar de server van WeTransfer. WeTransfer stuurt de geadresseerde vervolgens een mailtje met een link. De geadresseerde kan de bestanden dan downloaden en in een map opslaan.

Hoe kan ik WeTransfer downloaden?

Als iemand je een e-mail stuurt met een uitnodiging klik dan op de download-knop. Je gaat vervolgens naar de website van WeTransfer en je krijgt een knop te zien om je bestand te downloaden. Als je hier op klikt start de download automatisch.
Hoeveel WhatsApp berichten per GB? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat dit afhangt van een aantal factoren, zoals de grootte en kwaliteit van de afbeeldingen en video's die worden verzonden en het compressieniveau dat WhatsApp gebruikt. Een algemene schatting is echter dat elke GB aan gegevens ergens tussen 1.000 en 2.000 berichten kan ondersteunen.

Hoe wordt er geld verdiend met WhatsApp?

WhatsApp is een populaire berichtenapp waarmee gebruikers tekst-, audio- en videoberichten kunnen versturen naar vrienden en familie over de hele wereld. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar verdient geld met in-app aankopen en advertenties.
Met in-app aankopen kunnen gebruikers virtuele stickers en andere inhoud kopen voor gebruik in de app. WhatsApp verkoopt ook ruimte aan adverteerders, die advertenties kunnen plaatsen in de app of in de chat-interface. WhatsApp verdient geld door een deel van deze transacties voor zijn rekening te nemen.

Door Huppert

Vergelijkbare artikelen

Wat is het beste merk externe harde schijf? :: Hoe groot kan een bijlage zijn?
Handige links