Huis > H > Hoe Groot Kan Een Bijlage Zijn?

Hoe groot kan een bijlage zijn?

Maximale grootte online e-maildiensten
Online dienstMaximale bijlage
Outlook.com en Hotmail.com10 Mb
Office36525 Mb
Gmail25 Mb
Yahoo25 Mb

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dus, hoe groot mag een bijlage bij een e-mail maximaal zijn?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.
Dienovereenkomstig, hoeveel mb als bijlage bij mail?
Maximale grootte van bijlagen

Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.

Hoe grote bestanden versturen via Outlook?

De beste manier om grote bestanden via Outlook te versturen is de functie Outlook E-mailbijlage te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, maakt u een nieuwe e-mail aan en klikt u op de knop "Bestand bijvoegen". Selecteer vervolgens het bestand dat u wilt bijvoegen en klik op "Openen". Het bestand wordt automatisch bij de e-mail gevoegd. Wat dit betreft, hoe kan ik de bestandsgrootte van een bijlage verkleinen? Er zijn een paar manieren om de bestandsgrootte van een bijlage te verkleinen:
- Sla het bestand op in een lagere kwaliteitsinstelling. Dit vermindert de hoeveelheid details in het bestand, en dus de bestandsgrootte.
Snijd het bestand bij zodat het kleiner wordt. Hierdoor worden onnodige pixels uit het bestand verwijderd.
Sla het bestand gecomprimeerd op. Dit verkleint de bestandsgrootte door de hoeveelheid informatie in het bestand te verminderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe groot mogen bestanden zijn om te mailen?

Ook stellen veel mail providers een beperking aan het maximum grootte van bijlagen. Dit is meestal beperkt tot zo'n 5 of 10 mb. ( Hotmail en Gmail zijn overigens een uitzondering ) Het via e-mail verzenden van bestanden of programma's die tientallen mb's groot zijn is dan niet mogelijk.
Bovendien, hoe 10gb versturen?
Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.

Dienovereenkomstig, hoeveel mb kun je versturen via whatsapp?

De maximale bestandsgrootte voor het versturen of doorsturen van media (foto, video of gesproken berichten) via WhatsApp is 16 MB. Op de meeste telefoons is dit een video van tussen de 90 seconden en 3 minuten.
Wat is een bestandsgrootte? Een bestandsgrootte is de hoeveelheid ruimte die een bestand inneemt op een opslagapparaat. Het wordt meestal gemeten in bytes, kilobytes, megabytes of gigabytes.

Dus, hoe verstuur je een te groot bestand via mail?

Er zijn een paar manieren om een te groot bestand via e-mail te versturen. Eén manier is om het bestand te comprimeren met een compressieprogramma zoals WinZip of 7-Zip. Hierdoor wordt het bestand kleiner, zodat het gemakkelijker bij een e-mail kan worden gevoegd. Een andere manier is om het bestand te uploaden naar een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive en de link naar het bestand te delen in de e-mail.

Door Idalla Holling

Vergelijkbare artikelen

Hoe verzend ik meerdere foto's per mail? :: Wat was de eerste cd?
Handige links