Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Nb?

Wat is de betekenis van NB?

De afkorting N.B. staat letterlijk voor Nota Bene. Niets bijzonders maar ontstellend belangrijk voor de ontvanger vanuit oogpunt van de boodschapper. Als je de afkorting NB tegenkomt kun je dus maar beter even goed opletten. Het is namelijk een afkorting die de boodschap welke erna volgt bekrachtigd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Trouwens, hoe gebruik je nb in een zin?

NB (of N.B.) is de afkorting van de Latijnse uitdrukking "nota bene". Deze kan letterlijk vertaald worden als "Noteer dit goed". Wordt gebruikt om in een tekst de aandacht te vestigen op iets bijzonders, iets dat extra aandacht vereist.
Wat dit betreft, wat betekent prijs nb?
NB - Afkorting 1. (afkorting) de afkorting voor nota bene, let wel 2.

Wat is de betekenis van PS?

PS staat voor "postscript". Het is een bestandsformaat dat wordt gebruikt voor vectorafbeeldingen en ook voor het maken van documenten die op een printer kunnen worden afgedrukt. Wat is NB in aardrijkskunde? NB in geografie staat voor "buurt". Een buurt is een klein geografisch gebied, meestal binnen een stad of dorp, dat wordt afgebakend door een aantal grenzen. Buurten staan meestal op zichzelf en hebben hun eigen karakter.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Hoe schrijf je een PS?

De afkorting van postscriptum is PS, groot en zonder puntjes.
Waar komt de PS in een mail?
Tussen de afsluiting en je naam, zet je je handtekening. Je gebruikt dit wanneer je met een laatste opmerking extra aandacht wilt trekken. Je begint de zin achter PS met een hoofdletter en sluit af met een punt.

Hoe schrijf je RIP?

RIP is een afkorting die 'Rest in Peace' betekent. Van oorsprong komt het uit het Latijn met de naam requiescat in pace. Als een bekend persoon overlijdt staat er vaak voor de naam de afkorting RIP, uit respect voor zijn carrière.
Wat is de afkorting van Ol? De afkorting voor Ol is "O'l."

Waar gebruik je PS?

PS is een opdrachtregelprogramma voor het beheer van bestanden en processen op een Unix-achtig besturingssysteem. PS kan worden gebruikt om informatie over lopende processen te bekijken, processen te doden en rapporten te genereren. PS kan ook worden gebruikt om de prioriteit en de planning van processen te beheren.

Door Khajeh

Vergelijkbare artikelen

Wat is de afkorting van zn? :: Hoeveel opslagruimte heeft een harde schijf?
Handige links