Huis > H > Hoe Verwijder Ik Berichten Op Mijn Telefoon?

Hoe verwijder ik berichten op mijn telefoon?

Hieronder ontdek je hoe je dit voor jezelf of voor iedereen doet. Open WhatsApp op je telefoon. Open de chat waarin je een bericht wilt wissen. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang kun je een bericht verwijderen op WhatsApp?

In een persoonlijk gesprek, maar ook in groepsgesprekken kun je een WhatsApp bericht verwijderen. Je hebt hiervoor 4096 seconden, oftewel: ruim 68 minuten. Het maakt trouwens niet uit of je een Android telefoon of iPhone hebt, de handeling is voor Android en iOS gelijk. Wat zien mensen als je WhatsApp verwijderd? Een andere manier om erachter te komen of iemand ons van hun WhatsApp-lijst heeft verwijderd, is via hun profielfoto. Als een vriend, familielid, buurman of collega die we in de app hebben toegevoegd zonder profielfoto verschijnt, is de kans groot dat ze ons uit hun contacten hebben verwijderd.

Kan iemand zien dat hij verwijderd is op WhatsApp?

Nee, zodra een bericht is verwijderd is het voorgoed verdwenen. Bovendien, hoe zet je geluid uit bij facebook filmpjes? Er zit standaard geen geluid in Facebook-video's. Als u geluid hoort, kan dit afkomstig zijn van de luidsprekers van uw computer of van de video zelf. Als u het geluid in Facebook-video's wilt uitschakelen, moet u de luidsprekers van uw computer of de video zelf dempen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, wat is een push melding op facebook?

Pushmeldingen: zijn updates op je telefoon die worden weergegeven wanneer je Facebook niet actief gebruikt. Sms-meldingen: deze ontvang je alleen op je telefoon en dit zijn updates van Facebook die je via sms ontvangt. Trouwens, hoe krijg ik geluid op facebook? Open de Facebook app en klik je op het menu rechtsonder (de 3 streepjes). Vervolgens scrol je naar beneden en tik je op 'instellingen' Hierna kies je voor 'accountinstellingen'. In dit menu kies je voor 'Geluiden': Hier zet je het geluid uit voor 'Video's in News Feed met geluid aan'

En nog een vraag, waarom meldingen facebook?

Als je meldingen inschakelt, ontvang je updates wanneer die persoon of pagina iets plaatst dat met jou wordt gedeeld. Vond je dit nuttig? Hoe kan het worden verbeterd? Houd er rekening mee dat dit formulier uitsluitend is bedoeld voor feedback en dat je geen antwoord krijgt. Waarom krijg ik niet alles te zien op Facebook? Er zijn twee hoofdredenen waarom je niet alles op Facebook te zien krijgt. Ten eerste gebruiken veel mensen de privacyinstellingen van Facebook om hun posts alleen te laten zien aan een select groepje vrienden of zelfs helemaal niet te delen. Ten tweede gebruikt Facebook een algoritme om te bepalen welke posts je wel en niet te zien krijgt in je tijdlijn. Dit algoritme is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder hoe vaak je een bepaalde post leuk vindt of er op reageert, of je eerder soortgelijke posts hebt gezien en hoe lang geleden de post is geplaatst.

Wat dit betreft, waarom krijg ik geen meldingen van vrienden op facebook?

Als je geen meldingen van vrienden op Facebook krijgt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je de notificaties voor die vrienden uitgezet, of misschien staan ze niet op het juiste notificatie-niveau. Je kunt ook controleren of je de juiste notificaties hebt ingesteld in de Facebook-app of in de instellingen van je apparaat.

Door Casey

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik alle berichten van Messenger? :: Hoe verwijder je oude meldingen op Facebook?
Handige links