Huis > W > Wat Doet De Verwijzende Sleutel?

Wat doet de verwijzende sleutel?

In een relationele database of een conceptueel model daarvoor, zoals een ER-model, is een verwijzende sleutel (ook wel vreemde sleutel genoemd; in het Engels: foreign key) een verzameling velden van een tabel die dient als verwijzing naar een andere tabel; dat wil zeggen, die uitsluitend waarden van de primaire sleutel

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Je kunt ook vragen wat is een 1 op n relatie?

Een voorbeeld hiervan is de relatie tussen een order en een klant. Een order kan maar bij één klant horen en de relatie is daarom 1 op 1. Wanneer er een 1 op N relatie is tussen twee tabellen, dan zal het aantal records wél veranderen als gegevens uit beide tabellen in een overzicht worden geplaatst.
Wat is een N op M relatie?
Relatie artikel-klant: Eén artikel KAN door 0, 1 of meerdere klanten gekocht worden. Het gaat dan niet fysisch om hetzelfde artikel natuurlijk maar om een product met hetzelfde artikelnummer. Dit resulteert in een meer-op-meer (of N-op-M) relatie!

Wat is een koppel tabel?

Een koppeltabel is een tabel met het vereiste koppel voor een bepaalde bout- of moermaat en kwaliteit. Het koppel wordt gewoonlijk uitgedrukt in Newton-meters (Nm) of foot-pounds (ft-lbs). De tabel kan ook de specificatie van het koppel voor een bepaalde bout- of moermaat en kwaliteit in verschillende eenheden vermelden, zoals Inch-pounds (in-lbs) of Kilogram-meters (kgf-m). Men kan zich ook afvragen: wat zijn de voordelen van een database? De voordelen van een database zijn legio, maar enkele van de meest genoemde voordelen zijn:
1. Databases maken het gemakkelijk om gegevens op te slaan en op te vragen.
2. Databases maken het gemakkelijk om gegevens te organiseren.
3. Databases maken het makkelijk om gegevens te delen.
4. Databases maken het makkelijk om gegevens te beschermen.
5. Databases maken het gemakkelijk om gegevens te analyseren.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Hoe werkt een databank?

Een database is een georganiseerde verzameling gestructureerde informatie of data, die doorgaans elektronisch wordt opgeslagen in een computersysteem. Een database wordt meestal beheerd door een databasebeheersysteem (Database Management System, of DBMS).
Daarvan, hoe maak je een goede strokendiagram?
Een strokendiagram kun je in Gliffy maken met een zogenaamde three by three table die kunt vinden onder het tabje Containers. Een tweezijdige pijl vind je bij de Basic Shapes. Uiteindelijk kun je de file exporteren.

Dienovereenkomstig, wat staat in een tabel?

Een tabel is een geordende lijst van gegevens, een element uit een tabel heet een cel. In tabel is in veel gevallen bedoeld om gegevens overzichtelijk te presenteren. Op een rij staan dan bijvoorbeeld de voornaam van een contact, de achternaam, straat, huisnummer, postcode, woonplaats of nog andere gegevens vermeld.
Vervolgens, hoe maak je een tabel in access? Om een tabel in Access te maken, opent u het Access-bestand waarin u de tabel wilt maken. Klik op het tabblad "Maken" in het lint, en vervolgens op de knop "Tabel" in de groep "Tabellen". Dit opent het venster "Tabel: Nieuw" venster. In het venster "Tabel: Nieuw" venster de naam van de tabel in het veld "Naam" en klik dan op de knop "OK". Dit maakt een nieuwe tabel aan in het Access-bestand.

Wat is een record in Excel?

In Excel is een record een rij gegevens. Records kunnen handmatig worden toegevoegd of geïmporteerd uit een database of een andere spreadsheet. Elke record bestaat uit een of meer velden, de afzonderlijke gegevens in de record. Een record voor een klant kan bijvoorbeeld velden bevatten voor zijn naam, adres en telefoonnummer.

Door Combs Chinta

Vergelijkbare artikelen

Wat bedoelen ze met referentie? :: Wat is een primaire sleutel in een database?
Handige links