Huis > H > Hoe Voer Ik Een Update Uit?

Hoe voer ik een update uit?

Je kunt je Android-apps en de Play Store-app één voor één, allemaal tegelijk of automatisch updaten.
...
Een Android-app updaten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar.
  4. Tik op Updaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voer je iets uit als Administrator?

Klik op het juiste programma.

Welke Android versie wordt niet meer ondersteund?

Als jouw Android smartphone niet meer ondersteund is, dan kan je een nieuwe veilige smartphone kopen bij MediaMarkt (aff.).
...
Welke Android versies zijn veilig?
VersieVersie naamVeiligheid
Android 7.1NougatOnveilig
Android 8.0OreoVeilig/Ondersteund
Android 8.1OreoVeilig/Ondersteund
Android 9PieVeilig/Ondersteund
Je kunt ook vragen waarom zo vaak update samsung?
Waarom zoveel updates Android? App-updates zijn verbeteringen aan apps die op je telefoon staan. Zo'n update zorgt ervoor dat je steeds beschikt over de nieuwste en waarschijnlijk veiligste versie van de app. Van de meeste verbeteringen merk je niet veel.

Dienovereenkomstig, hoe lang wordt mijn telefoon ondersteund?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het specifieke telefoonmodel en besturingssysteem in kwestie. In het algemeen krijgen de meeste smartphones echter ten minste twee jaar lang updates nadat ze zijn uitgebracht. Daarna is het aan de individuele fabrikant om te beslissen hoe lang hij een bepaalde telefoon blijft ondersteunen. Hoe vaak Android updates? Volgens de Android Upgrade Matrix van Google "zullen Android-apparaten gedurende ten minste 2 jaar vanaf het moment dat het apparaat voor het eerst beschikbaar kwam in de Google Store, Android-versie-updates ontvangen." Dit geldt echter alleen voor toestellen die zijn gelanceerd met Android 7.0 Nougat of later. Voor toestellen die met een eerdere versie van Android zijn gelanceerd, zijn de updates afhankelijk van de fabrikant.

Gerelateerde artikelen

Wat is Android systeem update?

Je kunt het versienummer, het niveau van de beveiligingsupdates en het systeemniveau vinden in de app Instellingen. Als er updates beschikbaar zijn, krijg je meldingen. Je kunt zelf controleren of er updates zijn.

Hoe lang wordt Android 10 nog ondersteund?

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.
Bovendien, waarom kan ik niet updaten?
Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.

Dienovereenkomstig, waarom update mijn samsung niet?

Als je je software niet kunt bijwerken naar de nieuwste versie, kan dat te wijten zijn aan onvoldoende opslagruimte op je telefoon. Lees verder voor meer informatie over gegevensbeheer.
Wat betekent software update uitgesteld? Wanneer een software-update is uitgesteld, betekent dit dat de release van de update is uitgesteld tot een latere datum. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals onvoorziene technische problemen of een besluit om de update verder te testen voordat deze wordt uitgebracht. In sommige gevallen kan een vertraging ook worden veroorzaakt doordat een leverancier de oorspronkelijke releasedatum niet kan halen.

Dienovereenkomstig, waarom updates van applicaties geïnstalleerd moeten worden?

Er zijn een paar redenen waarom updates van applicaties geïnstalleerd moeten worden. De eerste reden is dat updates vaak nieuwe functies of functionaliteiten bevatten die gebruikers willen of nodig hebben. De tweede reden is dat updates vaak beveiligingsproblemen aanpakken die door aanvallers zouden kunnen worden uitgebuit. De derde reden is dat updates de stabiliteit en prestaties van de toepassing kunnen verbeteren.

Door Weisbart

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van vector? :: Wat betekend updates?
Handige links