Huis > H > Hoe Vaak Update Airtag?

Hoe vaak update AirTag?

De tracker wordt automatisch bijgewerkt zodra er een nieuwe versie beschikbaar is. Dit gebeurt op de achtergrond wanneer de Tag verbonden is met je iPhone of iPad. Apple geeft aan dat de update stapsgewijs wordt uitgerold, rond 13 mei moet iedereen de update hebben ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak vraagt WhatsApp om pincode?

Als u deze zescijferige PIN-code niet invoert, kunt u zeven dagen lang niet inloggen. U wordt dan om de paar dagen gevraagd de code opnieuw in te voeren. U kunt een nieuwe code instellen als u de PIN bent vergeten.

Vervolgens, kan een airtag tegen regen?

De lederen Apple hangers beschermen de tracker niet tegen krassen. Een gesloten hanger doet dit wel, maar dan zie je niets meer van het uiterlijk van AirTag. Door het waterdichte ontwerp gaat de tracker niet kapot. Dienovereenkomstig, waarom werkt airtag niet? Mensen zonder iPhone hebben helemaal pech. Android-gebruikers die willen weten of ze door een AirTag gevolgd worden, moeten een app van Apple installeren. Deze app werkt niet eens automatisch, waardoor het zoeken naar AirTags steeds handmatig opgestart moet worden.

Waar AirTag op iPhone?

Het korte antwoord is dat de AirTag zich bevindt in de app "Zoek mijn" op uw iPhone.
Om specifieker te zijn, de AirTag bevindt zich in het tabblad "Items" van de "Zoek mijn" app. Als u meerdere AirTags hebt, worden ze hier allemaal vermeld. U kunt op een AirTag tikken om de laatst bekende locatie op een kaart te zien en meer informatie over de AirTag zelf te krijgen.
Als u een AirTag hebt die momenteel aan een voorwerp is bevestigd, kunt u ook de app "Zoek mijn" gebruiken om dat voorwerp te vinden. Tik gewoon op de AirTag in kwestie en selecteer vervolgens "Zoek item". De app gebruikt de ingebouwde GPS van de AirTag om het voorwerp te vinden. Dienovereenkomstig, kan airtag niet koppelen? Als u problemen hebt met het koppelen van uw AirTag aan uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw AirTag binnen het bereik van uw iPhone is. AirTags kunnen maar aan één iPhone tegelijk worden gekoppeld, dus als hij al aan een ander apparaat is gekoppeld, moet u hem eerst resetten voordat u hem aan uw iPhone kunt koppelen. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw iPhone opnieuw op te starten en probeer de AirTag opnieuw te koppelen. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe vaak komt dezelfde waarde voor in Excel?

Gebruik het getal om te tellen hoe vaak een bepaalde waarde voorkomt. Een functie. U kunt het getal gebruiken. Om het aantal keren te tellen dat een bepaalde waarde voorkomt in een bereik van cellen.

Waar kun je een AirTag kopen?

Waar kun je de AirTags kopen? De AirTag kopen kan uiteraard in de Apple Store, bij Apple zelf. Een voordeel van het bestellen van de AirTags bij Apple is dat je ze daar gratis kunt laten personaliseren. Zo laat je er een combinatie van emoji, tekst en cijfers op graveren. Hoelang gaat de batterij van een AirTag mee? De AirTag heeft een batterij die ongeveer een jaar meegaat. Het gaat om een standaard knoopcelbatterij, dus je kunt 'm eenvoudig zelf vervangen. Maar pas wel op dat je geen batterij met een bittere coating gebruikt, waarschuwt Apple.

En nog een vraag, welke app voor apple airtag?

Apple brengt Tracker Detect-Android-app uit die naar AirTags kan scannen. Apple heeft op maandag de Tracker Detect-Android-app uitgebracht, waarmee gebruikers trackers kunnen vinden die compatibel zijn met Apples Find My-netwerk. Vervolgens, hoe airtag batterij vervangen? Volgende, hoe vervang ik de airtag batterij?
1. Open de achterkant van de airtag met behulp van een schroevendraaier of een ander dun voorwerp.
2. Verwijder de oude batterij uit de airtag.
3. Plaats een nieuwe batterij in de airtag. Zorg ervoor dat de positie van de nieuwe batterij overeenkomt met die van de oude batterij.
4. Sluit de achterkant van de airtag.

Dus, hoe airtag opladen?

De AirTag wordt opgeladen door middel van een Lightning-naar-USB-kabel. De AirTag kan worden aangesloten op een computer of een USB-wandoplader. De AirTag wordt geleverd met een oplaadkabel en een oplaadpunt.

Door Holmen Lapier

Vergelijkbare artikelen

Is een AirTag handig? :: Wat is het bereik van de AirTag?
Handige links