Huis > H > Hoe Versleutel Ik Een Document?

Hoe versleutel ik een document?

Een document met een wachtwoord beveiligen
  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Je kunt ook vragen welke encryptie methode gebruikt windows 10?

Het Encrypted File System (EFS) van Windows

Deze methode staat ook wel bekend onder de naam Encrypted File System (EFS) en is alleen bruikbaar voor partities met een NTFS-indeling.
Kan de politie WhatsApp meelezen?
Telefoongesprekken kunnen afgetapt worden door politie, het Openbaar Ministerie en de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Bij de meeste chatdiensten zoals WhatsApp en Signal kan dat niet. Er is geen wettelijke aftapbaarheidsverplichting voor de apps, bovendien is er praktisch gezien niet eens een ingang.

Dienovereenkomstig, hoe kan je end-to-end-encryptie opheffen?

End-to-end-encryptie is een techniek die wordt gebruikt om gegevens onderweg te beschermen tegen lezen of knoeien door iemand anders dan de beoogde ontvanger. Wanneer twee partijen communiceren met behulp van end-to-end encryptie, worden hun gegevens versleuteld op hun apparaten voordat ze worden verzonden, en kunnen ze alleen worden ontsleuteld op het apparaat van de beoogde ontvanger. Dit betekent dat zelfs als iemand de gegevens onderweg zou onderscheppen, hij ze niet zou kunnen lezen of wijzigen.
Er zijn een paar manieren om end-to-end encryptie te omzeilen:
1. Een partij kan end-to-end versleuteling op haar apparaat uitschakelen. Dit betekent dat hun gegevens niet worden versleuteld voordat ze worden verzonden, en kunnen worden gelezen of gemanipuleerd door iedereen die ze onderschept.
2. De ene partij kan een andere versleutelingsmethode gebruiken die niet compatibel is met de versleutelingsmethode van de andere partij. Dit betekent dat de gegevens niet goed worden versleuteld en kunnen worden gelezen of gemanipuleerd door iedereen die ze onderschept.
3. Een partij kan ervoor kiezen een minder veilige encryptiemethode te gebruiken. Dit betekent dat de gegevens niet zo goed beschermd zijn en kunnen worden gelezen of gemanipuleerd door iedereen die ze onderschept.
4. Een partij kan haar encryptiesleutel aan een andere partij geven. Dit betekent dat de andere partij de gegevens kan ontsleutelen en ze naar believen kan lezen of wijzigen.
5. Een partij kan haar encryptiesleutel verliezen. Dit betekent dat de gegevens niet langer kunnen worden ontcijferd en kunnen worden gelezen of gemanipuleerd door iedereen die ze onderschept. Hoe werkt end-to-end? End-to-end encryptie is een cryptografische techniek die informatie beschermt tegen lezen of knoeien door iemand anders dan de beoogde ontvanger. Het wordt gebruikt om communicatie tussen twee partijen te beveiligen, zoals e-mail, tekstberichten en telefoongesprekken. End-to-endencryptie wordt beschouwd als de gouden standaard voor online privacy en beveiliging.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Wat dit betreft, hoe kun je je gegevens en apparaten beschermen?

Apparaten en gegevens beschermen
  1. Let goed op. Goed opletten blijft het belangrijkste.
  2. Kies goede antivirussoftware. Een goede virusscanner beschermt je pc tegen malware zoals ransomware (gijzelsoftware) en nepwebsites (phishing).
  3. Goed wachtwoordbeheer.
  4. Gebruik tweefactorauthenticatie.
  5. Update je apparaten.
  6. Maak back-ups.
Hoe werkt BitLocker Windows 10?
BitLocker versleutelt de gegevens op de harde schijf van je apparaat, waardoor cybercriminelen wel bij je harde schijf kunnen komen, maar de gegevens niet kunnen lezen. Hiermee wordt het risico geminimaliseerd dat onbevoegden toegang krijgen tot je gegevens.

Hoe kan ik mijn internetverbinding versleutelen?

Beveiligingstips
  1. Beveilig je netwerk. Beveilig je draadloze netwerk altijd met een wachtwoord.
  2. Kies een moeilijk wachtwoord.
  3. Houd je router up-to-date.
  4. Update al je wifi-apparaten.
  5. Stel een gastnetwerk in.
  6. Verander de naam van je wifinetwerk.
  7. Schakel remote access uit.
  8. Schakel WPS uit.
Hoe werkt asymmetrische encryptie? Asymmetrische versleuteling is een type versleuteling waarbij een verschillende sleutel wordt gebruikt om een bericht te versleutelen en te ontsleutelen. Eén sleutel, bekend als de publieke sleutel, wordt gebruikt om een bericht te versleutelen. De andere sleutel, de privésleutel, wordt gebruikt om het bericht te ontcijferen. De sleutels zijn verschillend, maar ze hebben een zodanige relatie dat het bericht met de privésleutel kan worden ontcijferd als het met de openbare sleutel is versleuteld.

Wat betekent dubbele encryptie?

Dubbele encryptie is een beveiligingsmethode waarbij gegevens tweemaal worden versleuteld. De eerste encryptie gebruikt één algoritme, en de tweede encryptie gebruikt een ander algoritme. Deze methode maakt het moeilijker voor hackers om gegevens te ontsleutelen, omdat ze beide versleutelingsalgoritmen zouden moeten omkeren.

Door Therine Sweely

Vergelijkbare artikelen

Waar wordt graffiti voor gebruikt? :: Wat is het doel van een uitnodiging?
Handige links