Huis > W > Wat Betekent Het Woord Foutief?

Wat betekent het woord foutief?

foutief = foutief bijv. naamw. Uitspraak: [fɑu`tif] niet zoals het moet Voorbeeld: `Het bedrag is gebaseerd op een foutieve aanname en klopt dus niet. `Antoniem: goed Synoniemen: onjuist,...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Is het fout of Foud?

fouten (meerv.)
Trouwens, is goed synoniem?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: goed (bn) : betrouwbaar, bevredigend, bruikbaar, degelijk, deugdelijk, geldig, gepast, geschikt, handig, passend, proper, solide.

Wat is een ander woord voor ook?

Een ander woord voor "ook" is "te". Bovendien, wat is een onvolkomenheid? Een imperfectie is een gebrek of defect in een materiaal of object. Imperfecties kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals fabricagefouten, schade tijdens de verzending of behandeling, of natuurrampen. Imperfecties kunnen ook opzettelijk zijn, zoals wanneer een kunstenaar opzettelijk een fout toevoegt aan een kunstwerk.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Vervolgens, is het de of het ongemak?

In de Nederlandse taal gebruiken wij het ongemak.
Wat is reproduceren?
reproduceren werkw. Verbuigingen: reproduceerdeVerbuigingen: gereproduceerd 1) vermenigvuldigen met één of andere reproductietechniek zoals drukken, fysiek kopiëren 2) weergeven (van beeld, geluid etc.

Wat is bij de hand zijn?

bijdehand - Bijvoeglijk naamwoord 1. snel en gevat van reactie ♢ Het bijdehante meisje haalde allemaal goede punten voor haar proefwerken. 2. brutaal ♢ De bijdehante jongen had zijn weerwoord gelijk klaar.
Is data hetzelfde als gegevens? Nee, data is niet hetzelfde als gegevens. Gegevens zijn een verzameling waarden die kunnen worden gebruikt om informatie weer te geven, terwijl gegevens een verzameling feiten of cijfers zijn waaruit conclusies kunnen worden getrokken.

Wat betekent AZN achter een naam?

De letters "AZN" staan meestal voor "Aziatisch", als in iemand die van Aziatische afkomst is. Soms wordt de term echter ruimer gebruikt om te verwijzen naar iedereen die van Oost-Aziatische, Zuid-Aziatische of Zuidoost-Aziatische afkomst is.

Door Lundin Hilfiker

Vergelijkbare artikelen

Wat is het meervoud van bodem? :: Hoe kan je betalen met je telefoon?
Handige links