Huis > W > Wat Is Het Meervoud Van Bodem?

Wat is het meervoud van bodem?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordbodembodems
verkleinwoordbodempjebodempjes

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het meervoud van drie?

Twee's, drie's is een betere spelling.

Wat is de betekenis van fundamentele?

Iets is fundamenteel wanneer het van het grootste belang is. Daarnaast heeft het te maken met de basis van datgene waarover wordt gesproken. Fundamenteel wordt ook wel elementair, wezenlijk of essentieel genoemd.
Dienovereenkomstig, wat is het geslacht van het woord fundament?
Is het 'de fundament' of 'het fundament'?

Het is 'het fundament', want fundament is onzijdig. Als je het aanwijst is het 'dat fundament'.

Wat betekent het woord bodem?

soil (noun)
1. een natuurlijk lichaam dat bestaat uit ontbonden organisch materiaal en anorganische minerale deeltjes die de groei van planten ondersteunen; aarde
2. de bovenste laag van het aardoppervlak waarin planten groeien; de grond
3. elk los materiaal dat het aardoppervlak bedekt
4. een stuk land; een stuk grond
5. een medium waarin iets wordt gekweekt of verbouwd. Wat verstaan we onder de bodem? Bodem is de laag aarde die aan de oppervlakte ligt en bestaat uit rots- en mineraaldeeltjes die verweerd en afgebroken zijn. Het is een dunne laag die nodig is voor de groei van planten.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je idee in het meervoud?

De correcte spelling van de vorm is ideas, met een trema op de laatste e. Een trema wordt gebruikt om te voorkomen dat klinkers als één lange klank of tweeklank worden gelezen.

Wat is fundamentele tekortkomingen?

Denk aan: persconferenties, evenementen, kwartaalcijfers, rapporten, herdenkingen en jubilea. Heel veel nieuws kun je daardoor al van tevoren uittekenen, en is in die zin helemaal niet 'nieuw'. Dit zijn de vijf fundamentele tekortkomingen van het nieuws.
Wat is een ander woord voor fundamenteel?
1) Basaal 2) Cruciaal 3) De grondbeginselen betreffend 4) Diepgaand 5) Diepgravend 6) Elementair 7) Essentieel 8) Grondig 9) Levensbelangrijk 10) Primordiaal 11) Principi...

Wat is het doel van fundamenteel onderzoek?

Fundamenteel onderzoek

Het wordt ook wel "zuivere" wetenschap genoemd omdat het kennis vanwege kennis is, zonder een concrete toepassing. Het richt zich op de basismechanismen en leidt tot ontdekkingen die bijdragen tot een beter begrip van hoe iets werkt.
Daarvan, is mechaniek mannelijk of vrouwelijk? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien dit afhangt van de specifieke context waarin de vraag wordt gesteld. In het algemeen wordt de term "monteurs" echter als sekseneutraal beschouwd.

Men kan zich ook afvragen: is het de of het fundament?

De fundering is het belangrijkste deel van een gebouw omdat het de hele constructie ondersteunt. Het woord "fundering" kan ook worden gebruikt voor het laagste deel van een constructie, zoals de fundering van een klif.

Door Sidell

Is de gemeente mannelijk of vrouwelijk? :: Wat betekent het woord foutief?
Handige links