Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Treiteren?

Wat is de betekenis van treiteren?

rottigheid uithalen ten nadele van iemand met het doel diegene dwars te zitten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Mensen vragen ook: wat is een ander woord voor rommeltje met ch?

mengelmoes (zn) : allegaartje, amalgama, cocktail, couscous, medley, mengeling, potpourri, ragout, rapsodie, ratjetoe, rommeltje, samenraapsel, wirwar.
Wat is een ander woord voor hinderen?
[ov] de voortgang verstoren. [ov] iets of iemand storen in zijn-haar bezigheden. 1) Afleiden 2) Belemmeren 3) Bemoeilijken 4) Benadelen 5) Benauwen 6) Bezwaren 7) Derangeren 8) Dwarsbomen 9) Dwarsliggen 10) Dwarszitten 11) Embarrasseren 12) Ergeren 13...

Hoe is het woord treiteren ontstaan?

Het woord treiteren is afkomstig van het Franse woord harasser, dat kwellen, vermoeien of lastigvallen betekent. Dit woord komt waarschijnlijk van het Latijnse woord harassus, wat uitputten of uitputten betekent. Dienovereenkomstig, waarom blijft een narcist treiteren? Er zijn een paar redenen waarom een narcist iemand kan blijven lastigvallen, zelfs nadat hem is gevraagd te stoppen. Ten eerste kan de narcist geloven dat hij niets verkeerd doet en de pesterijen zien als een manier om aandacht te krijgen of te krijgen wat hij wil. Ten tweede kan de narcist genieten van het gevoel van macht en controle dat voortkomt uit het lastigvallen van iemand en het moeilijk vinden om te stoppen. Ten slotte kan de narcist bang zijn dat als hij stopt met lastigvallen, de persoon geen aandacht meer aan hem zal besteden of hem niet meer de aandacht zal geven waarnaar hij hunkert.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Daarvan, wat is een ander woord voor echtgenoot?

echtgenoot, echtgenote, gade, gemaal, gemalin, levensgezel, levensgezellin, levenspartner, man, vrouw, wederhelft. wederhelft (zn) : echtgenoot, echtgenote, eega, gade, gemaal, gemalin, partner.
Waar komt het woord pesten vandaan?
pesten 'treiteren, dwarszitten' in om D. te pesten [1893; Groene Amsterdammer], de meesters pesten [1903; WNT]. Afleiding van → pest 'vreselijke ziekte'; pesten is 'als een pest voor iemand zijn, hem ondraaglijk kwellen'.

Waar komt het woord negeren vandaan?

Wie een rood stoplicht negeert, doet daarmee iets dat teruggaat op het Latijnse woord negare, dat 'ontkennen' betekent.
Men kan zich ook afvragen: wat is fysiek pesten? Fysiek pesten is wanneer iemand herhaaldelijk en opzettelijk wordt gekwetst door een andere persoon of groep. Het kan overal gebeuren, maar komt het meest voor op school. Het kan gaan om slaan, schoppen, duwen, stompen of elke andere vorm van fysiek geweld.

Waarom zoekt een narcist ruzie?

Er zijn verschillende mogelijke verklaringen waarom een narcist ruzie zoekt. Eén mogelijkheid is dat hij aandacht en bevestiging zoekt. Door conflicten te creëren kan de narcist in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. Daarnaast kan de narcist genieten van het gevoel van macht en controle dat ontstaat door het veroorzaken van chaos en chaos. Tenslotte kan de narcist simpelweg geen enkele vorm van onenigheid of kritiek verdragen, ook al is die gering. Voor de narcist is elke vorm van onenigheid een bedreiging voor zijn ego en moet deze snel en krachtig worden aangepakt.

Door Lunseth

Vergelijkbare artikelen

Waarom zoekt een narcist weer contact? :: Kan je te sociaal zijn?
Handige links