Huis > W > Wat Betekent Indicatie Vaststellen?

Wat betekent indicatie vaststellen?

Een aanwijzing, teken of bewijsmiddel dat gebruikt kan worden om te pleiten voor een bepaalde theorie of interpretatie van de gegeven feiten. Een reden of argument om iets te doen, of om een bepaalde conclusie te trekken. In juridische context: een bewijsmiddel, een grond van verdenking.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dit in overweging nemend, wat voor indicaties zijn er?

De Wlz kent zes grondslagen:
  • Somatische (lichamelijke) ziekte.
  • Psychogeriatrische aandoening (zoals dementie)
  • Verstandelijke beperking.
  • Lichamelijke beperking.
  • Zintuiglijke beperking (blindheid, slechtziendheid, doofheid of slechthorendheid)
  • Psychische aandoening/diagnose.
En nog een vraag, wat is de betekenis van efficiëntie?
Efficiënt betekent 'doelmatig, op een manier die weinig middelen of inspanningen vergt'. Mijn collega kan in korte tijd veel werk verzetten en is dus heel efficiënt. Dat formulier is heel efficiënt, want het kan gemakkelijk ingevuld en verwerkt worden.

Wat is een ander woord voor effect?

Het meest voorkomende woord voor effect is resultaat. Andere woorden voor effect zijn nasleep, conclusie, gevolg en uitkomst. Vervolgens, wat is de betekenis van effectief? De term "doeltreffend" heeft verschillende betekenissen, afhankelijk van de context waarin hij wordt gebruikt. In het algemeen betekent doeltreffend dat een gewenst of beoogd resultaat wordt bereikt. In de context van communicatie betekent doeltreffend dat een boodschap duidelijk en beknopt wordt overgebracht. In de context van het bedrijfsleven betekent effectief het produceren van positieve resultaten in termen van verkoop, productiviteit of groei.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van ondoorgrondelijk?

Ondoorgrondelijk definities

naamw. Verbuigingen: ondoorgrondelijkerVerbuigingen: ondoorgrondelijkst niet door een mens te begrijpen Voorbeeld: `Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Wat God doet is niet altijd te begrijpen, er kunnen rare dingen plaatsvinden.
Wat is de betekenis van monotoon?
monotoon (bn) : eentonig, eenvormig, gelijkvormig, saai, vervelend.

Mensen vragen ook: wat is een veronderstelling?

veronderstelling - zelfstandig naamwoord uitspraak: ver-on-der-stel-ling 1. het aannemen dat iets waar is ♢ ik was in de veronderstelling dat er genoeg geld was 2. datgene waarvan je aanneemt dat het waar is
Wat is een ander woord voor schikken? Er zijn veel woorden die kunnen worden gebruikt in plaats van het woord "regelen". Enkele andere woorden die kunnen worden gebruikt zijn "organiseren", "opzetten", "plannen" en "voorbereiden".

Vervolgens, kunnen schikken?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van de context waarin hij wordt gesteld, kan hij op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Als iemand bijvoorbeeld zou vragen hoe je een bos bloemen moet schikken, zou je hem instructies kunnen geven over hoe je een vaas kiest, de stelen afsnijdt en de bloemen op een mooie manier schikt. Of als iemand vraagt hoe je een vergadering regelt, kun je hem vertellen dat hij een datum, tijd en locatie moet kiezen die voor alle deelnemers geschikt is, en dan een uitnodiging of e-mail sturen.

Door Mallen

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van onmisbaar? :: Wat is ondoorzichtig?
Handige links