Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Onmisbaar?

Wat is de betekenis van onmisbaar?

onmisbaar bijv. naamw. Uitspraak: [ɔn'mɪzbar] waar je niet zonder kunt Voorbeelden: `De tussenhandel is een onmisbare schakel in de distributieketen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is een synoniem voor het woord essentieel?

benodigd, essentieel, minimaal, nodig, onmisbaar, onontbeerlijk, vereist, voorgeschreven. fundamenteel (bn) : basis-, cruciaal, diepgaand, elementair, essentieel, grond-, wezenlijk.
Waar van toepassing synoniem?
aan de orde, relevant, ter zake. als synoniem van een ander trefwoord: toepasselijk (bn) : geldend, van kracht, van toepassing.

Wat je nodig hebt synoniem?

Er zijn verschillende redenen waarom je synoniemen nodig hebt:
1. Om afwisseling in je schrijven te creëren
2. Om hetzelfde woord niet te vaak te herhalen
3. Om een woord te vinden dat beter uitdrukt wat u wilt zeggen
4. 4. Uw schrijven toegankelijker maken voor een breder publiek door woorden te gebruiken die meer algemeen begrepen worden. 5. Uw schrijven nauwkeuriger maken door een woord te gebruiken dat beter weergeeft wat u bedoelt. Dus, wat is de betekenis van vanzelfsprekend? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het voor interpretatie vatbaar is. Een mogelijke interpretatie is echter dat het woord "duidelijk" verwijst naar iets dat gemakkelijk te zien of te begrijpen is. Met andere woorden, het is iets dat niet verborgen of moeilijk te begrijpen is.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Dienovereenkomstig, is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Dit in overweging nemend, wat is de betekenis van aangeduid?
aangeduid - Werkwoord 1. voltooid deelwoord van aanduiden aangeduid - Bijvoeglijk naamwoord 1. van iets of iemand dat die aangewezen is ♢ - Wij moesten in de aangeduide richting verder lopen.

Hoe schrijf je het woord essentieel?

essentieel. essentieel bijv. naamw. Uitspraak: [ɛsɛn(t)'ʃel] heel belangrijk Voorbeelden: `van essentieel belang zijn`, `essentiële behoeften`Synoniemen: fundamenteel, wezenlijk Synoniemenbelangrijk cruciaal elementair fundamenteel noodzakelijk onmisbaar ono...
Dienovereenkomstig, wat zijn essentiële zaken? Volgens het Merriam-Webster woordenboek zijn essentials dingen die noodzakelijk of uiterst belangrijk zijn.

Men kan zich ook afvragen: wat is een synoniem voor toepassen?

Er is geen perfect synoniem voor het woord toepassen, maar enkele opties die daar dicht bij in de buurt komen zijn gebruiken, inzetten, benutten en implementeren.

Door Landmeier

Vergelijkbare artikelen

Wat is van toepassing zijn? :: Wat betekent indicatie vaststellen?
Handige links