Huis > H > Hoe Noem Je Iemand Die Super Slim Is?

Hoe noem je iemand die super slim is?

bedachtzaam, bijdehand, clever, diplomatiek, gaar, geslepen, gewiekst, gis, goochem, handig, kien, knaphandig, leep, lijp, link, listig, loos, piechem, pienter, plat, rap, scherpzinnig, schrander, sluw, straf, uitgekookt, uitgerekend, uitgeslapen, verstandig. slim (bn) : intelligent, pienter, schrander, snugger, vlug.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Bovendien, is intelligentie erfelijk bepaald?

Uit tweelingenonderzoek blijkt dat intelligentie voor ongeveer 55% erfelijk is bepaald. Deze genetische component bepaalt de bovengrens van je intelligentie, dat wil zeggen de maximale intelligentie die je kunt bereiken. De omgeving zorgt ervoor of je dit maximale niveau ook bereikt.
Hoe kun je iemand omschrijven?
Iemand kan bijvoorbeeld extravert zijn en een opvliegend karakter hebben. Terwijl iemand anders meer gelijkmoedig is en in de omgang met anderen warm en verzorgend zal zijn. Er zijn talloze manieren om karakter te omschrijven. We hebben honderden woorden om iemand mee te karakteriseren (!)

Dus, hoe heet het als je met 3 mensen een relatie hebt?

De technische term voor een relatie met drie personen is "polyamorie". Polyamorie is de praktijk van het hebben van meerdere romantische en/of seksuele partners. Dienovereenkomstig, wat betekent ik heb je lief? De zin "Ik hou van je" wordt gebruikt om sterke gevoelens van genegenheid voor iemand uit te drukken. Het kan worden gebruikt om liefde uit te drukken tussen familieleden, vrienden of romantische partners.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat is nors gedrag?

Het begrip nors heeft 2 verschillende betekenissen: 1) slechtgehumeurd en onvriendelijk. slechtgehumeurd en onvriendelijk in de omgang. 2) blijk gevend van een slecht humeur. blijk gevend van een slecht humeur.
Vervolgens, wat betekent een nors persoon?
onvriendelijk en zwijgzaam, kortaf.

Wat dit betreft, wat is evenwichtig zijn?

naamw. in gelijke balans zijnd. tweede betekenisomschrijving. zonder uitschieters, gelijkmatig en rustig vb: hij heeft een evenwichtig karakter Synoniemen: stabiel harmonieus zodat het gewicht goed verdeeld is vb: de lading is evenw...
Je kunt ook vragen wat betekent op peil te houden? Wanneer iemand tegen je zegt "je kunt ook vragen wat bijhouden betekent?", stelt hij je een vraag over de uitdrukking "bijhouden". Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt om iemands niveau van inspanning of vooruitgang te beschrijven. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen "Ik heb geprobeerd mijn trainingsroutine vol te houden", wat betekent dat je probeert je vooruitgang in termen van fitheid te handhaven. Of iemand kan zeggen: "Ik kan de Jones niet bijhouden", wat betekent dat hij niet hetzelfde niveau van rijkdom of succes kan handhaven als zijn buren.

Hoe kun je zien of iemand intelligent is?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want intelligentie is relatief en kan voor verschillende mensen verschillende dingen betekenen. Enkele mogelijke indicatoren dat iemand intelligent is, zijn echter het vermogen om abstract te denken, problemen efficiënt op te lossen, informatie gemakkelijk te onthouden en op te roepen, of een hoog niveau van algemene kennis. Bovendien scoren intelligente mensen vaak hoog op IQ-tests en andere gestandaardiseerde metingen van cognitief vermogen.

Door Jeremy

Vergelijkbare artikelen

Wat is het synoniem van ondersteunen? :: Wat is een ander woord voor bedachtzaam?
Handige links