Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Bedachtzaam?

Wat is een ander woord voor bedachtzaam?

Behoedzaam = 1) Angstvallig 2) bedachtzaam 3) Bescheiden 4) Bezonnen 5) Diplomaat 6) Diplomatiek 7) Nauwgezet 8) Omzichtig 9) Spaarzaam 10) Stilzwijgend 11) Voorzichtig 12) Weiger 13) Weigerlijk 14) Zeer omzichtig 15) Zorgzaam...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is de definitie van slim zijn?

slim (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: slimmer, overtreffende trap: slimst) 1schrander, vindingrijk, scherpzinnig, m.n. in het bedenken van oplossingen, in het raden enz.
Wat is een ander woord voor intelligent?
intelligent:

verstandig ; vernuftig ; schrander. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: intelligent (bn) : bevattelijk, bijdehand, geleerd, ingenieus, knap, pienter, scherpzinnig, schrander, slim, vernuftig, verstandig, vindingrijk, vlug, wijs.

Wat dit betreft, hoe noem je iemand die lief is?

De technische term voor iemand die zoet is, is "saccharine". Dus, wat is een joviaal? Een jovial is een soort programmeertaal die begin jaren zestig door IBM is ontwikkeld. Het was ontworpen voor wetenschappelijke en technische toepassingen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor peil?

peil (zn) : hoogte, niveau, stand, waterstand.
Dus, wat is verschil tussen slim en intelligent?
Intelligent is wat je in aanleg kunt, een indicatie van je verstandelijke vermogens. Slim is wat je doet ; het gebruiken van je verstandelijke vermogens.

Hoe weet je of je slim genoeg bent?

Je bent nieuwsgierig naar de wereld

Slim zijn gaat over nieuwsgierigheid naar van alles en nog wat. Volgens experts stellen intelligente mensen vaak vragen als wie, wat, wanneer, hoe, waarom en wat als. Ze vinden het leuk om te leren over andere mensen, culturen, dieren, geschiedenis en de wereld als geheel.
Wat zijn de eigenschappen van een slim persoon? Een slim persoon is iemand die intelligent, vindingrijk en snel van begrip is. Ze kunnen kritisch denken en problemen efficiënt oplossen. Bovendien zijn slimme mensen vaak goed in communiceren en netwerken. Zij kunnen relaties opbouwen en effectief met anderen samenwerken.

Wat is de definitie van intelligentie?

De definitie van intelligentie is moeilijk te definiëren, omdat intelligentie meerdere definities kent. Sommigen zeggen dat intelligentie het vermogen tot leren is. Anderen definiëren intelligentie als het vermogen om abstract te denken.

Door Lucina Krips

Vergelijkbare artikelen

Hoe noem je iemand die super slim is? :: Wat is een andere naam voor het heelal?
Handige links