Huis > W > Wat Is Het Synoniem Van Ondersteunen?

Wat is het synoniem van ondersteunen?

staven. als synoniem van een ander trefwoord: helpen (ww) : assisteren, begunstigen, behulpzaam zijn, bijdragen, bijdragen tot, bijstaan, invallen, medewerken, meehelpen, ondersteunen, pousseren, ruggensteunen, seconderen, steunen, tegemoetkomen, terzijde staan, van dienst zijn, vooruithelpen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke browsers ondersteunen Flash nog?

De nieuwe Microsoft Edge zal na 2020 geen flash meer ondersteunen. Andere browsers zijn van plan om Adobe flash in dezelfde periode te verwijderen.

Hoe noem je iemand die altijd wil helpen?

Gevers zijn onbaatzuchtig, ze stellen andermans belang voorop en vinden het fijn om anderen te helpen. Ze hoeven er niets voor terug te krijgen. Nemers daarentegen zijn vooral met zichzelf bezig, ze promoten zichzelf en zorgen dat ze erkenning voor hun werk krijgen.
Wat is een steun?
steun - Zelfstandignaamwoord 1. iets om op te steunen, te rusten ♢ Een stabiele steun hielp hem gauw weer op de been. 2. morele of materiële hulp ♢ Dankzij de steun van een studiebeurs ging ze naar de universiteit.

Bovendien, hoe noem je iemand die je helpt?

Een helper is iemand die je ergens mee helpt. Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van onderschrijven? Het woord "onderschrijven" heeft meerdere betekenissen. De eerste definitie is iets ondertekenen, meestal als een formele of officiële goedkeuring. Je kunt bijvoorbeeld een cheque endosseren voordat je hem verzilvert. De tweede definitie is iemand of iets publiekelijk steunen of aanbevelen. Een beroemdheid kan bijvoorbeeld een nieuw product goedkeuren.

Gerelateerde artikelen

Welke apparaten ondersteunen AirPlay?

Welke van de volgende Apple apparaten ondersteunen Airplay 2?

Dit in overweging nemend, wat is een versterkt woord?

bekrachtigen, bevestigen, schragen, staven, sterken, voeden. versterken (ww) : fortificeren, pantseren, stalen, verstevigen.
Mensen vragen ook: hoe noem je iemand die altijd klaagt?
verongelijkte klager, ruziezoeker - Woordfeit: Een querulant is een bijna ziekelijke klager, iemand die voortdurend denkt dat hem onrecht aangedaan is en die zich daar luidruchtig over beklaagt. Ruziemaker en ruziezoeker zijn dan ook nagenoeg synoniemen van querulant.

Wat dit betreft, hoe noem je iemand die altijd de schuld aan een ander geeft?

Mensen met een paranoïde persoonlijkheidsstoornis menen steeds dat anderen het slecht met hen voor hebben. Zij zoeken overal iets achter en zijn steeds bang dat andere mensen hen willen vernederen of benadelen.
Dienovereenkomstig, hoe kom je van pleasen af? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat iedereen plezier anders ervaart en er anders op reageert. Enkele tips die kunnen helpen om de hoeveelheid plezier te verminderen zijn: het identificeren van de activiteiten, mensen of situaties die plezierige gevoelens oproepen; het vermijden of beperken van blootstelling aan deze triggers; en het beoefenen van mindfulness of andere ontspanningstechnieken om de algehele intensiteit van plezier te helpen verminderen. Daarnaast kan therapie of medicatie nodig zijn voor sommige mensen om overmatig plezier of plezier dat het dagelijks leven verstoort te beheersen.

Is steun een waarde?

Nee, steun is geen waarde. Waarden zijn concepten of ideeën die een individu of groep leiden bij hun besluitvorming. Ze vertegenwoordigen wat belangrijk is voor een persoon of groep en kunnen worden gebruikt om opties te beoordelen en keuzes te maken. Steun is geen waarde, maar kan een nuttig hulpmiddel zijn bij het nemen van beslissingen.

Door Francesca

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je iemand steunen? :: Hoe noem je iemand die super slim is?
Handige links