Huis > W > Wat Betekent Dat Synoniem?

Wat betekent dat synoniem?

Woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Een synoniem noemen we ook wel evenwoord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, wat is een voorbeeld van een synoniem?

Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.
Dus, hoe is het synoniem?
Synoniemen voor "hoe" in het Nederlands

hoe; op welke manier; wat voor een; hoedanig.

Mensen vragen ook: wat is de betekenis van überhaupt?

De uitdrukking "at all" heeft een paar verschillende betekenissen en functies in het Engels. Het kan worden gebruikt om een punt te benadrukken, om twijfel of onzekerheid uit te drukken, of om een negatieve uitspraak te doen. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen "Ik weet niet zeker of ik wel klaar ben om weer aan het werk te gaan" om twijfel uit te drukken over je bereidheid om weer aan het werk te gaan. Of u zegt "Het kan me helemaal niets schelen" om te benadrukken dat u zich ergens niets van aantrekt. Dienovereenkomstig, kunnen betekenen synoniem? Nee, "overeenkomstig" betekent niet "synoniem". "Dienovereenkomstig" betekent "overeenkomstig", "in overeenstemming" of "in overeenstemming".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe herken je een synoniem?

als synoniem van een ander trefwoord: zien (ww) : aanmerken, aanschouwen, begrijpen, bekennen, beschouwen, bezichtigen, bijwonen, blikken, ervaren, gewaarworden, herkennen, inzien, kijken, onderscheiden, ontwaren, opmerken, signaleren, spotten, staren, tegenkomen, turen, waarnemen.
En nog een vraag, wat is de betekenis van voorbeeld?
Een voorbeeld is een exemplaar van een type object of een verbeelding van een concept, dat voor de verzameling objecten of het concept zelf in de plaats treedt om een abstract idee toe te lichten met een concrete voorstelling. Een tegenvoorbeeld illustreert de ontkenning van het idee.

Welke woorden zijn synoniemen?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Trouwens, hoe noem je iets wat hetzelfde is? Als twee dingen precies hetzelfde zijn, zeggen we dat ze "identiek" zijn. Als ze bijna hetzelfde zijn, zouden we kunnen zeggen dat ze "vergelijkbaar" of "gelijk" zijn.

Dienovereenkomstig, hoe gaat het met je synoniem?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het beste synoniem voor een bepaald woord hangt af van de context waarin het woord wordt gebruikt. Enkele tips voor het vinden van een goed synoniem voor een bepaald woord zijn echter het gebruik van een thesaurus, het zoeken naar woorden met vergelijkbare betekenissen en het gebruik van contextaanwijzingen om de betekenis van het woord te bepalen.

Door Doelling

Vergelijkbare artikelen

Is er een ander woord voor synoniem? :: Doen stoppen synoniem?
Handige links