Huis > I > Is Er Een Ander Woord Voor Synoniem?

Is er een ander woord voor synoniem?

ander woord, betekenisverwant woord, kopiebegrip, tweelingwoord. synoniem (bn) : betekenisverwant, gelijkbetekenend, gelijkluidend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is de synoniem van leuk?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: leuk (bn) : amusant, dolletjes, enig, geinig, grappig, lollig, mieters, moppig, olijk, vrolijk, prettig, tof, vermakelijk.
Wat is uberhaupt Wikipedia?
alles in aanmerking nemend.

Hoe spreek je überhaupt uit?

De correcte manier om "überhaupt" te zeggen is "oo-behr-howpt." Wat is de betekenis van temperen? Temperen is een warmtebehandeling die wordt gebruikt om de taaiheid en vervormbaarheid van metalen te vergroten. Het proces omvat het verhitten van het metaal tot een temperatuur onder de kritische temperatuur, het gedurende een bepaalde tijd op die temperatuur houden en het vervolgens afkoelen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

En nog een vraag, kan het zijn synoniem?

kunnen, gelukken, geraken, lukken, mogelijk zijn, passen, willen.
Dienovereenkomstig, kunnen krijgen synoniem?
aannemen, bekomen, beuren, binnenkrijgen, capteren, genieten, in ontvangst nemen, incasseren, innen, krijgen, overnemen, percipiëren, toucheren, trekken, verkrijgen, verwerven, winnen. verkrijgen (ww) : aankopen, aanschaffen, bekomen, bemachtigen, betrekken, inkopen, kopen, krijgen, verwerven, winnen, zich verschaffen.

Je kunt ook vragen kunnen hebben synoniem?

velen (ww) : kunnen hebben, verdragen, verduren.
Mensen vragen ook: wat is iets herkennen? Iets herkennen is het vermogen om een voorwerp, persoon of situatie te identificeren en te onthouden. Dit kan gebeuren door middel van zicht, geluid, geur of aanraking. Het is de eerste stap in het proces van leren en begrijpen.

Wat is iets onderkennen?

Er is geen precies antwoord op deze vraag, omdat het op verschillende manieren kan worden uitgelegd. In het algemeen verwijst herkennen naar het vermogen om iets te identificeren of te onthouden. Het kan gaan om het kunnen identificeren van een object, persoon of situatie op basis van eerdere ervaring of kennis. Het kan ook gaan om het begrijpen van de betekenis van iets. Bijvoorbeeld het herkennen van een patroon of betekenis in een reeks gegevens. Uiteindelijk is herkenning een cognitief proces dat ons in staat stelt onze omgeving en ervaringen te begrijpen.

Door Timothee

Vergelijkbare artikelen

Wat is het tegenovergestelde van flexibiliteit? :: Wat betekent dat synoniem?
Handige links