Huis > W > Wat Is Cc Op Een Scooter?

Wat is cc op een scooter?

De eerste technische term die we gaan behandelen is cc, wat staat voor de cilinderinhoud. Cilinderinhoud wordt gegeven in cc of in cm3. cm3 staat voor het kubieke centimeter. cm3 is hetzelfde als cc, dat is namelijk gewoon de Engelse vertaling Cubic Centimeter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang gaat een accu van een elektrische scooter mee?

Hoe lang moet een accu meegaan? De meeste elektrische scooters hebben een accu die 2000x opgeladen kan worden. De accu moet altijd volledig opgeladen zijn en niet half opgeladen.

Men kan zich ook afvragen: hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn?

E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.
Trouwens, hoeveel adressen in de bcc?
Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen.

Hoe stuur ik een mail naar een groep?

Er zijn een paar manieren om een e-mail naar een groep te sturen. De eerste is het gebruik van een mailinglijstdienst, die een lijst met e-mailadressen voor u beheert en u in staat stelt berichten in één keer naar de hele groep te sturen. De tweede is de BCC-functie (blind carbon copy) in uw e-mailprogramma te gebruiken, waarmee u een bericht naar meerdere ontvangers kunt sturen zonder dat zij elkaars e-mailadressen zien. Wat dit betreft, hoe werkt bcc in gmail? Met de bcc-functie van Gmail kunt u een e-mail naar meerdere ontvangers sturen zonder dat die ontvangers elkaars adres kunnen zien. Wanneer u adressen toevoegt aan het bcc-veld, stuurt Gmail een kopie van de e-mail naar elk adres dat u hebt ingevoerd. De e-mail lijkt afkomstig te zijn van uw e-mailadres en de ontvangers in het bcc-veld kunnen elkaars adres niet zien.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste elektrische scooter 2022?

Uit de meeste tests en reviews blijkt dat de Voltz Z3 de beste elektrische scooter van dit moment is in Nederland. De I-Cigo City scooter is een goed alternatief voor de Voltz Z3.

Hoeveel ontvangers per mail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.
Hoe veel is 50 cc?
50 cc kan verwijzen naar: 50 cc, een inhoudsmaat (1000 cc = 1 liter) de cilinderinhoud van bromfietsen/scooters.

Wat dit betreft, wat is 200 cc?

200 cc = 200 cm3 = 0,2 dm3 = 0,2 liter.
Wat is de cc van een auto? De cc van een auto is het volume van de motorcilinders in kubieke centimeters.

Dienovereenkomstig, is 1 ml gelijk aan 1 cc?

Ja, 1 milliliter (ml) is gelijk aan 1 kubieke centimeter (cc). Het zijn allebei eenheden van volume.

Door Friedrich

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van hiërarchie? :: Hoe verstuur ik een CC?
Handige links