Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Cc?

Hoe verstuur ik een CC?

Naar e-mailadressen die achter 'CC' staan, gaat een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar van wie u niet per se een reactie nodig hebt. Ontvangers kunnen de adressen die hier staan zien en eventueel aan alle vermelde adressen antwoorden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verstuur ik een groot bestand?

Is het mogelijk om grote bestanden via e-mail te versturen? U kunt grote bestanden via e-mail versturen door een link te maken naar een bestand in de cloud. U kunt een bestand via e-mail verzenden als u er met de muis overheen gaat en op Delen klikt.

Wat is CC in de mail?

Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".
Waar is CC voor?
De afkorting cc staat voor carbon copy of ook wel copie conforme. De betekenis is 'in afschrift gestuurd aan'. Cc's worden gebruikt in brieven en e-mails.

Trouwens, waarom iemand in cc zetten?

In het algemeen wordt het veld "cc" in e-mail gebruikt om een kopie van de e-mail te sturen naar extra ontvangers die misschien niet rechtstreeks bij het gesprek betrokken zijn, maar die wel op de hoogte moeten zijn van de inhoud ervan. Dit wordt vaak gebruikt in zakelijke omgevingen om mensen op de hoogte te houden van belangrijke gesprekken, zelfs als ze er niet direct bij betrokken zijn. Is CC hetzelfde als kopie? CC is niet hetzelfde als copy. CC staat voor carbon copy, en copy staat voor gekopieerd. Wanneer je iemand CC op een e-mail stuurt, stuur je hem een kopie van de e-mail.

Gerelateerde artikelen

Hoe verstuur je een blinde kopie?

Het nieuwe e-mail venster wordt geopend nadat u op nieuwe e-mail hebt geklikt. Klik er op. Als u de e-mailadressen na 'CC' en 'BCC' invoert, kunt u ze van elkaar scheiden.

Hoe zet je iemand in de BCC?

Geadresseerden in het vak BCC weergeven
  1. Maak een nieuw e-mailbericht en klik op Opties > BCC.
  2. Voeg geadresseerden toe aan het vak BCC, schrijf het bericht en kies Verzenden Wanneer u klaar bent.
Wat betekent cc in liter?
CC staat voor cubic centimeter, beter bekend als kubieke centimeter of cm3. Het gaat hier dus om een inhoudsmaat. Met CC wordt de cilinderinhoud aangegeven. Een voorbeeld: een motor met een inhoud van 1.495 cc betreft een motor met 1,5-liter inhoud.

Wat is 1 cc?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml).
Dus, wat zegt het aantal cc over een motor? Het aantal cc (cubic centimeters) is een maat voor het volume van de cilinders van de motor. Het is een goede indicator voor het vermogen en de grootte van de motor. Een hoger aantal cc betekent meestal een krachtiger motor.

Wat is het verschil tussen cc en CL?

CC (cubic centimeters) is een meeteenheid voor volume. CL (centiliter) is een meeteenheid voor volume. Het zijn allebei meeteenheden voor volume.

Door Coppock

Vergelijkbare artikelen

Wat is cc op een scooter? :: Wat is mijn maximale RAM geheugen?
Handige links