Huis > W > Wat Betekent Randapparatuur?

Wat betekent randapparatuur?

Randapparatuur (Engels; peripheral) is in de context van computers hardware die niet behoort tot de centrale rekeneenheid maar 'ernaast' gebruikt wordt om de computer geschikt te maken voor een bepaalde taak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Bovendien, wat is de betekenis van doorvoer?

Doorvoer (ook: transito) is een term uit de handel. Dit houdt in dat er vervoer is van goederen door een land, waarbij tussen in- en uitvoer geen inklaring door de douane ligt. De transitohandel kwam op gang in de 19e eeuw na de invoering van de elektrische telegrafie en de spoorwegen.
Mensen vragen ook: wat betekent invoerprocedure?
Invoer of import is in de internationale handel het overbrengen van goederen en diensten uit het buitenland naar het eigen land. Vanuit het land van verzending wordt deze handeling gezien als uitvoer (export).

Dit in overweging nemend, wat is een doorvoer hub?

Een vervoersknooppunt is een centrale locatie waar passagiers kunnen overstappen tussen verschillende vervoerswijzen. Hubs bevinden zich vaak op belangrijke knooppunten of vervoerscentra, en ze kunnen worden gebruikt voor verschillende vervoersmogelijkheden, waaronder bussen, treinen en vliegtuigen. Dus, wat is een exportland? Een exportland is een land dat goederen of diensten verscheept naar een ander land. De term wordt meestal gebruikt voor landen die meer goederen en diensten verzenden dan invoeren. Een land dat veel goederen en diensten uitvoert, heeft een handelsoverschot, terwijl een land dat meer invoert dan uitvoert een handelstekort heeft.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de export en import?

Export telt zo voor Nederland als inkomsten: doordat er producten worden verkocht in het buitenland, komt er geld binnen. Andersom kan het ook zo zijn dat Nederland producten uit het buitenland haalt. Dit heet import. Imporrt is het kopen van producten uit andere landen.
Waarom is er export?
Export laat u toe uw afzetgebied te vergroten en uw productiemiddelen efficiƫnter in te zetten. Met meer omzet en winst tot gevolg.

Hoe schrijf je export?

De samentrekking in- en export is niet correct. Wie de samentrekking wil vermijden, kan ook de voluit geschreven vormen import en export gebruiken, of de Nederlandse combinatie in- en uitvoer (of invoer en uitvoer).
Daarvan, wat is het tegenovergestelde van de auto import? Het tegenovergestelde van "automatisch importeren" zou "handmatig importeren" zijn. Dan moet de gebruiker handmatig de bestanden selecteren die hij wil importeren, in plaats van dat de software automatisch alle bestanden importeert.

Wat valt er onder hardware?

Hardware zijn de fysieke onderdelen van een computersysteem. Dit omvat het moederbord, CPU, RAM, harde schijf, optische drive en videokaart.

Door Andrus

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen machine learning en deep learning? :: Wat is uitvoer betekenis?
Handige links