Huis > W > Wat Is Het Ergste Dat Of Wat?

Wat is het ergste dat of wat?

Wanneer het antecedent geen specifieke zelfstandigheid aanduidt, maar iets in het algemeen (bijvoorbeeld 'hoe dan ook het beste, het beste überhaupt'), is het betrekkelijk voornaamwoord wat het gebruikelijkst.

Lees verder

Wat je hebt of dat je hebt?

Je kunt verwijzen naar een zelfstandig naamwoord waar het bij hoort: het/een boek, het/een paard, het/een idee, het/een gevoel. Dan is het dat.
Wat dit betreft, is het sommige of sommigen?
Als sommige naar personen verwijst en zelfstandig gebruikt wordt, schrijven we sommigen. Sommige is zelfstandig gebruikt als er niet meteen een zelfstandig naamwoord op volgt en sommige ook niet aangevuld kan worden met een zelfstandig naamwoord uit dezelfde zin of de zin die onmiddellijk voorafgaat.

Wat dit betreft, is het het mooiste of de mooiste?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want schoonheid is subjectief. Sommige mensen kunnen een bepaald voorwerp of persoon mooi vinden, terwijl anderen die mening niet delen. Dienovereenkomstig, wat ik heb gedaan of dat ik heb gedaan? Er is geen verschil in betekenis tussen "dienovereenkomstig" en "wat ik gedaan heb". Beide zijn correct en worden algemeen gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: wat is een koppelteken voorbeeld?

Met een koppelteken verbind je een woord, een letter of een getal met een andere woord. Dit doe je om het woord makkelijker te kunnen lezen. Kijk bijvoorbeeld naar het volgende woord: stage-uren. Zonder een koppelteken moet je drie keer kijken wat er nou eigenlijk staat: stageuren.
Waar plaats je het koppelteken?
Als een woord begint met: niet-, non-, bijna-, oud-, ex-, aspirant-, adjunct-, substituut-, chef-, kandidaat-, interim-, stagiair-, leerling-, assistent-, collega- of meester-. Of eindigt met: -generaal, -president, -testamentair, -verbaal of -militair.

Wat is een koppelteken op toetsenbord?

Laag liggend streepje: _ Dit teken zit op het toetsenbord onder dezelfde toets als het koppelteken -, maar dan in combinatie met de Shift-toets. Het underscoreteken wordt vaak gebruikt in plaats van een spatie bij namen van bestanden of in een e-mailadres, bijvoorbeeld Jan_van_Gent.
Dienovereenkomstig, wat betekent iets opleveren? Iets afleveren verwijst naar het proces van ervoor zorgen dat een product of dienst voldoet aan de behoeften van de klant of cliënt. Dit kan inhouden dat het product of de dienst op tijd, binnen het budget en volgens de vereiste normen wordt geleverd. Het kan ook gaan om ondersteuning tijdens en na de levering, om ervoor te zorgen dat de klant of cliënt tevreden is met het product of de dienst.

En nog een vraag, wat is de betekenis van rendabel?

De definitie van winstgevend is "geld verdienen of winst maken". Wanneer een bedrijf winstgevend is, betekent dit dat het meer inkomsten genereert dan het uitgeeft. Winstgevendheid is een belangrijke maatstaf voor bedrijven, want het is een indicator van financiële gezondheid. Bedrijven die niet winstgevend zijn, lopen het risico failliet te gaan.

Door Grewitz Gallager

Welke telefoon lijkt op een iPhone? :: Wat of wát?
Handige links