Huis > H > Hoe Kan Ik Een Word-Document Splitsen?

Hoe kan ik een Word-document splitsen?

Splits een Word-document om bestanden te scheiden op pagina's / kop1 / einde

  1. klikken Kutools Plus > Split.
  2. In de Document splitsen kies een map om de documenten in te plaatsen en selecteer het type waarvan u wilt splitsen Gesplitst door keuzelijst.
  3. klikken OK. dan wordt de map automatisch geopend na het splitsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe zet je foto's in PDF?

Selecteer de foto's die u wilt delen. Selecteer Delen > PDF-presentatie. Geef de bestandsgrootte en kwaliteit op voor de geëxporteerde bestanden. Wanneer u hogere waarden opgeeft, neemt de grootte van het PDF-bestand overeenkomstig toe. Vervolgens, hoe voeg je twee foto's samen in photoshop? Als je twee foto's opent om die te combineren, verschijnen ze in aparte tabbladen. Klik in de ene foto met rechts op de laag Achtergrond, kies Laag dupliceren en selecteer in het venster dat opent bij Document de naam van de andere foto. Hiermee kopieer je de huidige foto als laag naar de andere foto.

Hoe maak ik een PDF op mijn iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF te maken op je iPhone. Eén manier is om de ingebouwde PDF-converter in de iBooks-app te gebruiken. Open hiervoor het document dat u naar PDF wilt converteren in iBooks, tik op het pictogram Delen en tik vervolgens op PDF maken.
Een andere manier om een PDF te maken op je iPhone is door de ingebouwde Markup tool in de Foto's app te gebruiken. Open hiervoor de foto die u wilt converteren naar PDF in de Foto's app, tik op het Bewerken pictogram, tik op het Meer pictogram en tik vervolgens op Opmaak. Tik op het pictogram +, tik op Handtekening en gebruik uw vinger om het document te ondertekenen. Tik op Gereed en tik op Delen. Tik op Opslaan in bestanden, tik op Op mijn iPhone, tik op een map en tik op Opslaan.
U kunt ook een app van derden gebruiken om een PDF op uw iPhone te maken. Er zijn verschillende apps beschikbaar, dus u moet er een kiezen die aan uw behoeften voldoet. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en volgt u de instructies om uw PDF te maken. Bovendien, hoe meerdere scans in 1 pdf? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke PDF-scansoftware die u gebruikt. In het algemeen kunt u met de meeste PDF-scansoftware echter meerdere scans in één PDF uitvoeren door de optie "Multi-Page" in de interface van de scansoftware te selecteren, of door elke pagina van het PDF-document afzonderlijk te scannen en vervolgens alle gescande pagina's in één PDF-bestand op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Wat dit betreft, hoe maak je van een png een jpg?

Zo converteer je een afbeelding van PNG naar JPG.

  1. Selecteren. Kies een PNG-afbeelding uit je fotobibliotheek met een bestandsgrootte van minder dan 2 GB.
  2. Converteren. Je converteert de afbeelding direct naar een JPG-indeling wanneer je deze uploadt.
  3. Downloaden. De nieuwe afbeelding wordt als JPG-bestand gedownload.
Trouwens, hoe maak je van een png een pdf? Open Adobe en selecteer het PNG-bestand. In Adobe Reader X, open de "Bestand" optie en selecteer "Aanmaken PDF Online". In het rechterpaneel vindt u de optie "Toevoegen Bestanden" en selecteer het PNG-bestand dat u wilt omzetten naar PDF.

Hoe maak je een PDF-bestand?

PDF-bestanden maken:

  1. Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”.
  2. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
  3. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.
Je kunt ook vragen hoe kan ik scannen met mijn laptop? U kunt ook vragen hoe u kunt scannen met uw laptop. Hiervoor hebt u een scanner nodig die aangesloten is op uw laptop. Vervolgens kunt u de scanner gebruiken om documenten of foto's in te scannen. Deze worden dan opgeslagen als een afbeelding op uw laptop.

Wat dit betreft, hoe scan je met een hp printer?

Als je een HP-printer wilt scannen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Zet de printer aan en maak verbinding met je computer.
2. Start de HP Scan-software op je computer.
3. Selecteer de optie 'Documenten scannen' in het programma.
4. Selecteer de optie 'Aangepaste scan' en kies vervolgens welk type document je wilt scannen.
5. Selecteer de optie 'Bestand opslaan als' en kies een locatie op je computer waar het gescande document opgeslagen moet worden.
6. Klik op de knop 'Scan' om het scannen te starten.

Door Mendive Barjesh

Vergelijkbare artikelen

Hoe mappen synchroniseren? :: Hoe Samsung koppelen aan pc?
Handige links