Huis > W > Wat Is Een Kader?

Wat is een kader?

Met een kader wordt een situationele context, verband of achtergrond bedoeld, waarin een bepaalde zaak wordt geplaatst. Hetgeen wat in een kader gezet wordt, is in werkelijkheid complexer of gedetailleerder. Een kader kan dan een inperking of afscherming als functie hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een houten kader?

Er wordt een houten lijst gemaakt. Bepaal de afmetingen van uw lijst. Stap 2. Je moet de verschillende onderdelen van je frame vastschroeven. Je moet om de 10 cm een gat boren voor je weefgetouw. Stap 4. Bevestig een oogmoer aan de staalkabel. Stap 5. Stap 6. Stap 7. Stap 8.

Wat is in het kader van?

in het kader van (vz) : gezien, in verband met, met het oog op, wegens. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden.
Men kan zich ook afvragen: wat is een kader stellen?
Volgens encyclo.nl betekent kaderstellend: "Het op hoofdlijnen vaststellen van het beleid en aangeven van de grenzen waarbinnen bestuurlijke bevoegdheden mogen worden uitgevoerd".

Trouwens, wat betekent kader in kunst?

In de kunst verwijst de term "lijst" gewoonlijk naar de fysieke structuur die een schilderij of ander kunstwerk omringt en ondersteunt. Dit kan de buitenste rand van het kunstwerk zelf omvatten, evenals eventuele passe-partouts of bevestigingen ter ondersteuning. In sommige gevallen kan de lijst ook aanvullende elementen bevatten, zoals etiketten of identificatiegegevens. Is het de kader Of het kader? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van de specifieke situatie afhangt. Over het algemeen is het echter de lijst die de algemene structuur en uitstraling van een schilderij bepaalt, terwijl de lijst zelf slechts een rand of rand is die helpt om het schilderij te omsluiten en te beschermen. In sommige gevallen kan de lijst belangrijker zijn dan het schilderij zelf, bijvoorbeeld wanneer de lijst sierlijk is of een speciale betekenis heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een kader in photoshop?

Ga naar 'bewerken'.

Trouwens, wat is het kader van een schilderij?

Een lijst (soms ook kader genoemd) is in de schilderkunst een (meestal rechthoekig) frame waarin een schilderij wordt bevestigd. In vroeger tijden was het maken van lijsten een vak apart en soms was de schilderijlijst nog indrukwekkender dan de schildering zelf.
Wat Betke?
wat - bijwoord, voornaamwoord, tussenwerpsel 1. niet veel, niet zo erg ♢ hij is nog wat klein 1. ze hebben heel wat kinderen [nogal veel] 2. als je niet weet of wil zeggen wa...

Wat is met betrekking tot?

met betrekking tot (vz) : aangaande, betreffende, inzake, nopens, omtrent, rond, ten aanzien van, wat .. aangaat, wat betreft.
Daarvan, wat betekent de afkorting ihkv? De afkorting ihkv staat voor "in-hospital cardiology visit". Dit is een bezoek aan een cardioloog (een arts die gespecialiseerd is in de gezondheid van het hart) terwijl u nog in het ziekenhuis ligt. Dit kan gebeuren als u in het ziekenhuis bent opgenomen voor een hartgerelateerd probleem of als u een ingreep laat doen waarvoor de zorg van een cardioloog nodig is.

Waarom kaders stellen?

Er zijn vele redenen waarom ontwikkelaars kunnen kiezen om frameworks in te stellen bij het werken aan een project. Frameworks bieden een structuur voor code, wat de ontwikkeling sneller en efficiënter kan maken. Ze kunnen er ook voor zorgen dat code consistenter en gemakkelijker te onderhouden is. Daarnaast kunnen frameworks een aantal functies en voordelen bieden die de ontwikkeling eenvoudiger kunnen maken.

Door Giacopo

Vergelijkbare artikelen

Waarom kaders? :: Waar vind ik menu Bestand?
Handige links