Huis > I > Is Windows 8.1 Nog Veilig?

Is Windows 8.1 nog veilig?

Windows 8.1 bereikt het einde van de basisondersteuning op 9 januari 2018 en het einde van de uitgebreide ondersteuning op 10 januari 2023. Met de algemene beschikbaarheid van Windows 8.1 hadden klanten op Windows 8 tot 12 januari 2016 om over te stappen op Windows 8.1 om ondersteund te blijven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Daarvan, welke windows versies worden nog ondersteund?

Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020 officieel beëindigd. Het betekent dat er helemaal geen nieuwe updates voor het besturingssysteem zullen verschijnen. De huidige versie van Windows 7 is de laatste.
Dit in overweging nemend, is windows 7 oud?
Windows 7 stamt uit oktober 2009 en was de opvolger van het gehate Windows Vista. Het besturingssysteem werd dan ook massaal opgepikt. Zelfs toen Microsoft al na drie jaar met de opvolger kwam, bleven veel gebruikers Windows 7 trouw.

Bovendien, is windows 7 nog te downloaden?

Ja, Windows 7 kan nog steeds worden gedownload. U kunt het downloaden van de Microsoft website. Hoe oud is mijn pc Windows 8? De leeftijd van uw pc kan worden bepaald door een aantal factoren, maar de meest nauwkeurige manier om erachter te komen is door de datum te controleren waarop uw exemplaar van Windows 8 werd geïnstalleerd. Dit kunt u vinden door het Configuratiescherm te openen, op "Systeem en beveiliging" te klikken en vervolgens op "Systeem". Op het tabblad "Algemeen" ziet u de "Installatiedatum" naast uw exemplaar van Windows 8 staan.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Je kunt ook vragen hoe windows 8 opstarten in veilige modus?

Selecteer Problemen oplossen > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > Opnieuw opstarten . Nadat de pc opnieuw is opgestart, is er een lijst met opties. Selecteer 4 of F4 of Fn+F4 (volg de instructies op het scherm) om de pc in de veilige modus te starten.
Is Windows 10 verouderd?
Windows 10 versie 1507, versie 1511, versie 1607 en versie 1703 zijn momenteel aan het einde van de service. Dit betekent dat apparaten met deze besturingssystemen de maandelijkse beveiliging- en kwaliteitsupdates niet meer ontvangen die bescherming bieden tegen de recentste veiligheidsbedreigingen.

Wat dit betreft, hoe lang windows 10 nog ondersteund?

De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release.
Is updaten naar Windows 11 verstandig? Er bestaat geen Windows 11. De meest recente versie van Windows is 10.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang kan ik windows 7 nog gebruiken?

Windows 7 werd uitgebracht op 22 oktober 2009, en Microsoft heeft verklaard dat ze ondersteuning zullen bieden voor Windows 7 tot 14 januari 2020. Dit betekent dat u iets meer dan 10 jaar lang beveiligingsupdates en technische ondersteuning voor het besturingssysteem kunt ontvangen. Daarna zal Microsoft geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer bieden, dus het is sterk aan te raden om voor die datum te upgraden naar een nieuwere versie van Windows.

Door Stuppy

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je nog met Windows 7? :: Wat is de bedoeling van Snapchat?
Handige links