Huis > W > Wat Verdient Een Webontwikkelaar?

Wat verdient een webontwikkelaar?

Een Webdeveloper in Nederland verdient gemiddeld € 3.155 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.685 (laag) tot € 3.630 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een procurement manager?

In Nederland is het gemiddelde salaris van een inkoopmanager 4.575 per maand.

Dit in overweging nemend, hoe wordt je webdeveloper?

Hoe word je een Webdeveloper? De webdeveloper kan een MBO opleiding Webdeveloper (niveau 4) gevolgd hebben, maar meestal is een HBO diploma in de richting van ICT of Informatiekunde nodig om aan werk te kunnen komen.
Wat verdient een Junior Front End Developer?
Wat is het salaris van een junior front-end developer? Gemiddeld gezien verdient een junior front-end developer in Nederland zo'n €2.800 bruto per maand. Dit komt neer op grofweg ruim €36.000 bruto per jaar.

Wat is een Webprogrammeur?

Een webprogrammeur is een programmeur die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van World Wide Web toepassingen die gebruik maken van een client-server model. Webprogrammeurs schrijven meestal webapplicaties aan de serverkant in een scripttaal zoals PHP, Perl, Ruby on Rails of ASP.NET. Veel webprogrammeurs ontwikkelen ook client-side toepassingen met behulp van technologieën als Ajax en DHTML. Hoeveel verdient een webdeveloper per uur? Het gemiddelde uurtarief voor een webontwikkelaar is $61,32, maar de tarieven kunnen sterk variëren op basis van ervaring, locatie en projectvereisten. Zo verdienen beginnende webontwikkelaars in de Verenigde Staten gemiddeld 20,24 dollar per uur, terwijl ervaren ontwikkelaars meer dan 100 dollar per uur kunnen verdienen.

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een CNC frezer?

In Nederland is het gemiddelde salaris 2.829 per maand.

Dienovereenkomstig, wat verdien je als webdesigner?

Als Webdesigner (zonder diploma) kan men beginnen met een salaris van ca. €1800. Iemand op HBO niveau verdient vaak €2000 of meer als starter. Dit bedrag kan oplopen tot €5000 voor een ervaren en gespecialiseerde Webdesigner.
Welke opleiding voor front end developer?
Met het HBO-programma Front-end developer doe je alle kennis en vaardigheden op om als front-end ontwikkelaar aan de slag te gaan. Je leert o.a. werken met HTML/CSS en Javascript, de koppeling naar de database maken met PHP & MySQL en front-end frameworks gebruiken. De opleiding is zeer praktijkgericht.

Mensen vragen ook: hoe word je een full stack developer?

Om een bekwame Full Stack Developer te zijn moet je de kennis en vaardigheden hebben om een volledige applicatie te bouwen.
...
De kennis en vaardigheden die je nodig hebt, delen we op in 4 segmenten:
  1. Kennis van diverse programmeertalen.
  2. Development frameworks.
  3. Databases.
  4. Development workflows.
Wat verdient een senior Javascript developer? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat salarissen sterk kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals ervaring, locatie en bedrijf. Volgens Glassdoor is het nationale gemiddelde salaris voor een senior JavaScript-ontwikkelaar echter $117.345 per jaar.

Wat verdien je als data scientist?

Het gemiddelde salaris voor een Data Scientist is $116.084 per jaar in de Verenigde Staten.

Door Feingold Sleek

Vergelijkbare artikelen

Wat verdient een Wordpress developer? :: Wat zijn tags in HTML?
Handige links