Huis > W > Wat Verdient Een Wordpress Developer?

Wat verdient een Wordpress developer?

Een Wordpress Developer in Nederland verdient gemiddeld € 3.235 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.750 (laag) tot € 3.725 (hoog).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een procurement manager?

In Nederland is het gemiddelde salaris van een inkoopmanager 4.575 per maand.

Hoeveel verdien je als Python developer?

Volgens Indeed is het gemiddelde Python programmeur salaris in Nederland in 2021 €46.307 per jaar. Het basis Python programmeur salaris in Nederland is €40.023,- Mid-level developers verdienen €59.597 en ervaren Python programmeurs krijgen in Nederland €63.552 per jaar betaald.
Vervolgens, hoeveel verdien je als software engineer?
Als starter begin je tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand. Met de jaren groei je door naar het salaris van een medior software engineer: € 3.500,-. Senior software engineers kunnen wel tot € 4.500,- verdienen. Gemiddeld verdienen software engineers ongeveer € 3.500,-.

Wat doet een programmeur ICT?

Een ICT-programmeur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen die de dagelijkse activiteiten van een organisatie ondersteunen. Ze werken nauw samen met ICT-analisten en andere IT-professionals om de behoeften van de business te begrijpen en applicaties te ontwerpen die aan die behoeften voldoen. Naast het schrijven van code, testen en debuggen ICT-programmeurs ook software en maken ze documentatie om gebruikers te helpen begrijpen hoe ze de door hen ontwikkelde toepassingen moeten gebruiken. Wat doet een developer? Een ontwikkelaar is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van softwaretoepassingen die specifieke problemen voor een klant of opdrachtgever oplossen. Zij werken meestal in teamverband en zijn betrokken bij alle stadia van de levenscyclus van softwareontwikkeling, van plannen en ontwerpen tot coderen, testen en implementeren.

Gerelateerde artikelen

Wat verdient een CNC frezer?

In Nederland is het gemiddelde salaris 2.829 per maand.

Wat verdient een website bouwer?

Het salaris van een websitebouwer (middelbaar) begint bij € 2.300 per maand. Het beroep websitebouwer (middelbaar) is onderdeel van de beroepsfamilie Web- en multimediaontwikkelaars (technisch). Het salaris van Web- en multimediaontwikkelaars (technisch) ligt gemiddeld op € 3.250 bruto per maand.
Wat verdient een webmaster?
Het salaris van een Webmaster ligt dfhankelijk van de ervaring, een salaris tussen de €2.300,- en €3.500,- op fulltime basis. Daarnaast zijn het dus vaak freelancers die meestal projectmatig werken. Een goede Webmaster kan meer dan prima rondkomen.

Wat heeft een webdesigner nodig?

Een aantal competenties die een webdesigner moet bezitten zijn:
  • Grafische, technische en internetkennis.
  • Kunstzinnigheid en creativiteit.
  • Inlevingsvermogen (doelgroep en gebruik van een website)
  • Communicatieve vaardigheden (wat zijn de wensen van de klant)
  • Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen.
En nog een vraag, wat heb je nodig om webdesigner te worden? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de specifieke vaardigheden en ervaring die nodig zijn om een succesvolle webdesigner te worden, kunnen variëren afhankelijk van het soort ontwerpwerk dat wordt gezocht en de mate van concurrentie op de arbeidsmarkt. In het algemeen moeten de meeste webdesigners echter een goed begrip hebben van zowel de principes van grafisch ontwerp als van technologieën voor webontwikkeling. Bovendien geven veel werkgevers ook de voorkeur aan webdesigners die enige ervaring hebben met het werken met specifieke webdesign-softwaretoepassingen en -tools.

Welke sector is webdesign?

Webdesign is een sector van de economie die verantwoordelijk is voor het maken en onderhouden van websites. Deze sector omvat bedrijven die websites ontwerpen, ontwikkelen en hosten; bedrijven die webapplicaties maken en onderhouden; en bedrijven die webgerelateerde diensten verlenen, zoals websitebeheer en -beveiliging.

Door Domonic Fazio

Vergelijkbare artikelen

Welke lichaamsfuncties nemen af bij shock? :: Wat verdient een webontwikkelaar?
Handige links