Huis > W > Wat Doet Een Emulator?

Wat doet een emulator?

Een emulator of simulator is software die de werking van een bepaald apparaat of besturingssyssteem simuleert, zoals iOS of Android. Misschien ken je emulators als een manier om oude Nintendo-games op je pc te spelen. Door ontwikkelaars wordt het ingezet om de werking van software op verschillende apparaten te testen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is emulatie?

(Een proces waarbij een apparaat of software functioneert alsof het een ander apparaat of programma was. Voorbeeld) via een zogeheten pc-emulator kan je op een Macintosh-computer Windows-software draaien.
Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van simuleren?
[Lat. simulare, -atum = gelijkend maken, nabootsen, veinzen, van similis = gelijk] voorwenden, een schijnhandeling verrichten (bijv.: een gesimuleerde koopakte); spec.: een ziekte of de symptomen daarvan bewust voorwenden, veinzen een bep. ziekte of gebrek te hebben.

Wat is een ander woord voor stimuleren?

Het woord "stimuleren" kan worden vervangen door "prikkelen". Wat betekent verschaft worden? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het op verschillende manieren kan worden uitgelegd. In het algemeen verwijst "voorzien" echter naar iets dat wordt gegeven of geleverd, meestal door iemand anders. Als je bijvoorbeeld zegt: "Ik heb de lunch voor het team verzorgd", dan betekent dat dat jij het eten voor de groep hebt verzorgd.
In sommige gevallen kan "verzorgd worden" ook betekenen dat er voor iets wordt gezorgd of dat er aandacht aan wordt besteed. Bijvoorbeeld, als je zegt "Ik heb voor mijn gezin gezorgd," betekent dit dat je voor hen zorgde of ervoor zorgde dat ze hadden wat ze nodig hadden.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Wat is de betekenis van assimilatie?

gelijkmaking; aanpassing; opneming en verwerking van voedingsstoffen; (in de taalkunde) gelijkmaking van twee medeklinkers.
Wat is een ander woord voor verbeteren?
Andere woorden voor verbeteren zijn beter worden, beteren, bijwerken, corrigeren, goedmaken, hernieuwen, herstellen, herzien, namaken, nawerken, optimaliseren, overtreffen, overwerken, progressie maken, renoveren, repareren, verbeter, verbeterd en vernieuwen.

Hoe schrijf je stimuleert?

stimuleren/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van stimuleren
onbepaalde wijskort
tegenwoordig (o.t.t.)stimuleerstimuleert
verleden (o.v.t.)stimuleerdestimuleerde
toekomend (o.t.t.t.)zal stimulerenzal stimuleren
Wat dit betreft, kan helpen synoniem? Nee, synoniemen kunnen hier niet bij helpen.

Wat is informatie verschaffen?

In de informatica wordt informatie gewoonlijk verstrekt door een computerprogramma, een verzameling gegevens of instructies die door een computer kunnen worden uitgevoerd om een specifieke taak uit te voeren.

Door Doro

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent exclusieve kleding? :: Wat te gebruiken in plaats van paneermeel?
Handige links