Huis > W > Wat Betekent Exclusieve Kleding?

Wat betekent exclusieve kleding?

uitsluitend, bij wijze van uitsluiting; — BTW, deze niet inbegrepen; —, zonder bedieningsgeld; 2. vreemden, personen van andere kring uitsluitend, afgesloten: exclusieve kringen; (winkelierstaal) exclusieve stoffen, dessins, bijzondere, niet overal verkrijgbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, wat is het voltooid deelwoord van verschaffen?

Wat is de verleden tijd van verschaffen? De verleden tijd van verschaffen is 'verschafte'. Het voltooid deelwoord is 'heeft verschaft'.
Wat is een assimilatie samenleving?
Culturele assimilatie (ook wel kortweg assimilatie) is het socialisatieproces van acculturatie waarbij leden van een niet-dominante groep zich mengen met de dominante groep en daar de cultuur van overnemen, terwijl de eigen cultuur wordt losgelaten en contact met de andere leden van de eigen groep niet wordt

En nog een vraag, wat is het verschil tussen integratie en assimilatie?

Integratie is het proces waarbij kleinere delen of eenheden worden samengevoegd tot een groter geheel. Integratie wordt vaak gezien als het tegenovergestelde van segregatie. Assimilatie daarentegen is het proces van het opnemen van nieuwe ideeën of mensen in een grotere groep. Dit in overweging nemend, is assimilatie hetzelfde als fotosynthese? Nee, assimilatie is niet hetzelfde als fotosynthese. Assimilatie is het proces waarbij een organisme voedsel opneemt in zijn weefsels. Fotosynthese is het proces waarbij een organisme lichtenergie gebruikt om kooldioxide en water om te zetten in glucose en zuurstof.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dus, wat is een ander woord voor verminderen?

als synoniem van een ander trefwoord: afnemen (ww) : achteruitgaan, aflopen, afzakken, bedaren, dalen, gaan liggen, inkrimpen, luwen, minder worden, minderen, ophouden, slinken, tanen, teruglopen, uitdoven, verflauwen, verminderen, verslappen, zakken.
Wat is een versterkt woord?
bekrachtigen, bevestigen, schragen, staven, sterken, voeden. versterken (ww) : fortificeren, pantseren, stalen, verstevigen.

Dus, wat is een ander woord voor geoptimaliseerd?

als synoniem van een ander trefwoord: verbeteren (ww) : amenderen, bijschaven, corrigeren, emenderen, goedmaken, herstellen, hervormen, herzien, nakijken, ophalen, opknappen, optimaliseren, perfectioneren, rechttrekken, rectificeren, repareren, schaven aan, veredelen, verhelpen, vermaken, vijlen, vooruitgaan.
Is synoniem? Een synoniem is een woord of zin die dezelfde of bijna dezelfde betekenis heeft als een ander woord of een andere zin. Bijvoorbeeld, de woorden "groot" en "groot" zijn synoniemen.

Hoe noem je iemand die altijd wil helpen?

Er is geen specifiek woord voor iemand die altijd wil helpen, maar je zou hem kunnen omschrijven als behulpzaam, vrijgevig of aardig.

Door Bernice Bracamonte

Vergelijkbare artikelen

Wat is een systeem in IT? :: Wat doet een emulator?
Handige links