Huis > H > Hoe Weet Ik Welke Versie Van Java Ik Heb?

Hoe weet ik welke versie van Java Ik heb?

Open het menu Start van Windows. Klik op Programma's. Zoek de Java-programmalijst. Klik op About Java (Info over Java) om de Java-versie te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom doet Java het niet?

Sluit alle browservensters en open de webpagina's waarvoor Java is vereist opnieuw. In de meeste gevallen wordt bij het starten van een nieuwe browsersessie de laatst geïnstalleerde Java-versie in de browser geactiveerd. Opmerking: als u nog steeds wordt gevraagd om bij te werken, start u het systeem opnieuw op.
Dienovereenkomstig, waarom java installeren?
Veel applicaties en websites werken alleen als Java op uw systeem is geïnstalleerd en dat worden er elke dag meer. Java is snel, veilig en betrouwbaar. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, Java is overal.

Dienovereenkomstig, hoe doe je een java update?

Als u uw versie van Java moet bijwerken, kunt u naar de Java-website gaan en de nieuwste versie downloaden. Zodra u het installatieprogramma hebt gedownload, kunt u het uitvoeren en de aanwijzingen volgen om uw Java-installatie bij te werken. Welke Java voor Windows 10? Java 8 is de nieuwste versie van Java voor Windows 10. Het wordt aanbevolen om de nieuwste versie van Java 8 te installeren om ervoor te zorgen dat uw computer over alle laatste beveiligingsupdates beschikt.

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dit in overweging nemend, hoe weet ik of ik 64 of 32 bit heb?

Klik op Start, typ systeem in het zoekvak en klik in de lijst Programma's op Systeeminformatie. Wanneer Systeemoverzicht is geselecteerd in het navigatiedeelvenster, wordt het besturingssysteem als volgt weergegeven: Voor een 64-bits besturingssysteem: Op x64 gebaseerde pc wordt weergegeven als Systeemtype onder Item.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik java activeren in mijn browser?
Java in de browser activeren via het Java-configuratiescherm
  1. Klik in het Java-configuratiescherm op het tabblad Security (Beveiliging).
  2. Selecteer de optie Enable Java content in the browser (Java-inhoud in de browser activeren).
  3. Klik op Apply (Toepassen) en vervolgens op OK om de wijzigingen te bevestigen.

Welke browser ondersteunt Java?

Hoe kan ik Java in de browser uitvoeren of activeren? Dit artikel is van toepassing op: Platform(s): Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X. Browser(s) Firefox, Internet Explorer, Safari.
Dienovereenkomstig, hoe installeer je java op windows 10? Om Java op Windows 10 te installeren, moet u het installatieprogramma downloaden van de Oracle-website. Zodra u het installatieprogramma hebt gedownload, dubbelklikt u erop om de installatiewizard uit te voeren. De wizard leidt u door het installatieproces. Zodra de installatie is voltooid, kunt u Java gebruiken op uw Windows 10-computer.

Wat kan je allemaal doen met Java?

Java is een veelzijdige taal die voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt. Java kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van desktop-, web- en mobiele toepassingen. Daarnaast kan Java worden gebruikt voor het ontwikkelen van embedded systemen en big data toepassingen.

Door Lello Schlang

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Lenovo of HP? :: Wat is de nieuwste JBL Xtreme?
Handige links