Huis > W > Welke Apps Blokkeren Toegang Tot Google Play?

Welke apps blokkeren toegang tot Google Play?

Ga naar: Instellingen -> Applicatiebeheer, onder het tabje algemeen. Tik op een app. Scroll naar beneden en je ziet welke machtigingen de app heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Mensen vragen ook: kan je google play geld overzetten?

Het is niet mogelijk om content te delen met of over te zetten naar andere accounts op Google Play, zelfs niet als je de eigenaar van beide accounts bent. Als je meerdere accounts op je apparaat hebt, moet je inloggen op het account dat je wilt gebruiken voordat je de aankoop afrondt.
Welke banken accepteren Google Pay?
Gebruikers kunnen in de Google Pay-app of via pay.google.com hun bankgegevens invullen en bijvoorbeeld een creditcard of bankpas toevoegen. Dat kan alleen bij een van de banken die de dienst ondersteunen: ABN AMRO, Adyen, Bitpanda, Bunq, Curve, iCard, Monese, N26, PayrNet, Revolut, Swan, Viva Wallet, Wise en ZEN.COM.

Wat zijn de voordelen van Google Pay?

Google Pay is een digitale portemonnee en online betaalsysteem ontwikkeld door Google. Hiermee kunnen gebruikers online en in fysieke winkels betalen met hun Google-account. Google Pay is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten en kan worden gebruikt met bepaalde banken en creditcards.
Enkele voordelen van Google Pay zijn:
-Het is snel en gemakkelijk te gebruiken. U kunt betalingen verrichten met slechts een paar tikken, zonder dat u telkens uw kaartgegevens hoeft in te voeren.
Het is veilig. Google Pay gebruikt meerdere beveiligingslagen om uw gegevens veilig te houden.
Het wordt op miljoenen locaties geaccepteerd. U kunt Google Pay gebruiken voor betalingen in apps, op websites en in fysieke winkels.
Het is gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Google Pay. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je toestemming voor apps uit? App-machtigingen kunnen worden uitgeschakeld in de app Instellingen op uw Android-apparaat. Open hiervoor de app Instellingen en ga naar het gedeelte "Apps". Zoek de app waarvan u de machtigingen wilt wijzigen en tik erop. Tik in de instellingen van de app op de optie "Machtigingen". Vanaf hier kunt u individuele machtigingen voor de app uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Bovendien, wat moet je doen als je geen apps meer kan downloaden?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Hoe Google Play kaart inwisselen?
Je cadeaukaart, cadeaucode of promotiecode gebruiken
  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen. Cadeaucode inwisselen.
  4. Vul de code in.

Hoe krijg je gratis geld in Play Store?

Verdien Google Play Store tegoed
  1. Download de app in de Play Store; Dat kan via: Google Opinion Rewards in de Play Store;
  2. Kies het juiste account; Met dit Google-account ga je tegoed verdienen.
  3. Vul de gevraagde gegevens in; Denk daarbij aan leeftijd, geslacht en jouw locatie.
  4. Wacht op een enquête van Google.
Men kan zich ook afvragen: waar staat mijn google play-tegoed? Het antwoord op deze vraag is dat uw google play-tegoed zich in uw google-account bevindt. Om uw google play-tegoed te vinden, gaat u gewoon naar uw accountinstellingen en klikt u vervolgens op het tabblad "betalingen". Van daaruit kunt u al uw google play-tegoedinformatie zien.

Welke banken ondersteunen Google Pay in Belgie?

Google Pay wordt momenteel ondersteund door de volgende banken in België:
- ING
- Belfius
- BNP Paribas Fortis
- KBC
- CBC
- AXA
- ING Home'Bank
Om te weten of uw bank ondersteund wordt, kunt u de Google Pay website raadplegen of rechtstreeks contact opnemen met uw bank.

Door Chon Braver

Vergelijkbare artikelen

Welke banken ondersteunen Samsung pay? :: Hoe kom ik bij mijn Google wachtwoorden?
Handige links