Huis > W > Welke Banken Ondersteunen Samsung Pay?

Welke banken ondersteunen Samsung pay?

Compare up to 4 providers
NameMobile View Digital Banks DutchOndersteunde valuta's
N26 YouMaandelijkse kosten € 9.90 Levering bankkaart Binnen 10 werkdagen Betaalmethoden Ondersteunde valuta's 11
bunq Easy Bank PersonalMaandelijkse kosten € 2.99 Levering bankkaart Binnen 10 dagen Betaalmethoden

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan Google Pay met iDEAL?

Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops.
Daarvan, wat betaal je met google pay?
Google Pay brengt alle manieren samen waarop u met Google kunt betalen. Voer één keer uw kaartgegevens in om de volgende mogelijkheden te benutten: Tik en betaal om aankopen te doen met uw telefoon (bekijk de beschikbaarheid per land en apparaat).

Trouwens, wat kost betalen met google pay?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Google Pay. Uw provider kan u kosten in rekening brengen voor gegevensgebruik en sommige banken kunnen een kleine vergoeding in rekening brengen voor het gebruik van Google Pay. En nog een vraag, hoe betaal je met google pay? Er zijn twee manieren om met Google Pay te betalen: in-store en in-app.
In de winkel: Om in de winkel te betalen, hebt u een NFC-compatibel Android-toestel met KitKat 4.4 of hoger nodig. Om te betalen houdt u uw toestel in de buurt van de contactloze terminal en volgt u de aanwijzingen. Mogelijk moet u uw toestel ontgrendelen en even dicht bij de terminal houden.
In-app: U kunt Google Pay ook gebruiken om aankopen te doen in apps. Om in een app te betalen, zoekt u bij het afrekenen naar het Google Pay-logo of de Google Pay-knop en volgt u de aanwijzingen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe zet je ouderlijk toezicht uit?

Toezicht stoppen
  1. Open Family Link. op je ouderapparaat.
  2. Selecteer het kind voor wie je het toezicht wilt stoppen.
  3. Tik op Instellingen beheren Accountgegevens. Toezicht stoppen.
  4. Bevestig dat je het toezicht wilt stoppen.
  5. Tik op Toezicht stoppen en volg de instructies op het scherm.
Hoe zet je in app aankopen uit?
In-app aankopen uitzetten
  1. Tik op 'Play-Store'.
  2. Tik op de drie streepjes die onder elkaar staan.
  3. Tik op 'Instellingen'.
  4. Tik op 'Verificatie vereisen voor aankopen'.
  5. Kies de instelling van je keuze. • Voor alle aankopen. • Elke 30 minuten. • Nooit.

Wat is systeeminstellingen wijzigen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen apps kunt downloaden op uw Samsung-telefoon. Een mogelijkheid is dat er niet genoeg opslagruimte op de telefoon is. Een andere mogelijkheid is dat het besturingssysteem van de telefoon niet compatibel is met de app die u probeert te downloaden. Tot slot is het mogelijk dat de app die u probeert te downloaden niet beschikbaar is in uw land.

Dus, wat moet ik doen als een app niet compatibel is?

Als een app niet compatibel is, kunt u een paar dingen doen. Probeer eerst de app te updaten. Als dat niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Als dat niet werkt, neem dan contact op met de ontwikkelaar van de app.

Door McCormac Canestrini

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de grootverbruikers op vlak van elektriciteit in de woning? :: Welke apps blokkeren toegang tot Google Play?
Handige links