Huis > W > Welke Chatprogramma's Zijn Er?

Welke chatprogramma's zijn er?

De meestgebruikte chatapps zijn WhatsApp en Facebook Messenger, maar er zijn vele alternatieven. Bijvoorbeeld chatprogramma's waarmee je berichten versleuteld kunt versturen, of kunt chatten met meerdere chat-accounts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

En nog een vraag, is signal beter dan whatsapp?

Signal: veilig en niet-commercieel

De app (voor iOS en Android) is opensource. Iedereen kan de code controleren en de makers wijzen op eventuele fouten. Dat is een slimme manier om bugs te voorkomen. In tegenstelling tot WhatsApp zijn backups goed beveiligd met encryptie.
Wat is er nog meer dan WhatsApp?
Dit zijn je alternatieven voor WhatsApp
  1. Telegram. Telegram is waarschijnlijk het meest gebruikte alternatief voor WhatsApp.
  2. Signal. Een ander alternatief is Signal.
  3. iMessage. Als je een product van Apple hebt (iPhone, iPad, iMac of iPod), kun je nog gebruikmaken van iMessage.
  4. Ouderwets sms'en.

Daarvan, wat zijn de nadelen van whatsapp?

WhatsApp heeft een paar nadelen. Ten eerste is het een eigen berichtenapp, dus het werkt niet met andere berichtenplatforms zoals SMS of iMessage. Ten tweede vereist WhatsApp een actieve internetverbinding om te werken, dus het werkt niet in gebieden met een slechte of geen internetdekking. Tot slot staat WhatsApp bekend als onbetrouwbaar, waarbij berichten soms te laat of helemaal niet worden afgeleverd. Wat dit betreft, is signal wel zo veilig? Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, maar in het algemeen is het antwoord ja - signal is een veilige manier om te communiceren. Er zijn een paar verschillende factoren die signal veilig maken, waaronder het feit dat het end-to-end encryptie gebruikt, wat betekent dat je communicatie alleen toegankelijk is voor de mensen die betrokken zijn bij het gesprek. Bovendien is signal open source, wat betekent dat iedereen de code kan controleren op zwakke plekken in de beveiliging. Al met al is signal een veilige manier van communiceren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Dit in overweging nemend, hoe berichten sturen zonder simkaart?

Zonder simkaart, maar met wifi werkt WhatsApp zelfs niet op je telefoon. Viber lijkt eerder op Skype dan op WhatsApp. Het ondersteunt namelijk ook VOIP-gesprekken via 3G en wifi. Maar het is ook prima geschikt om mee te chatten en foto's en video's te delen.
Hoe veilig is Wickr me?
Wickr is in 2012 opgericht door een groep beveiligingsexperts en privacyvoorvechters. Het is een van de weinige veilige berichtenapps die echt anoniem kunnen worden gebruikt. Wickr heeft verschillende apps voor diverse gebruikersgroepen: Wickr Me, Wickr Pro, Wickr RAM en Wickr Enterprise.

Men kan zich ook afvragen: wat is de veiligste chatdienst?

Nog een groot voordeel aan Telegram is dat er geen limiet zit op het aantal foto's en bestanden dat je kunt delen. Telegram stelt bovendien de veiligste chatdienst van allemaal te zijn.
Dienovereenkomstig, hoe kun je zien of iemand signal gebruikt? Als iemand de Signal-app gebruikt, kun je dat zien aan het Signal-logo in de app. Het Signal-logo is een groene tekstballon met een wit vinkje erin.

Wie is de eigenaar van Signal?

De eigenaar van Signal is de Signal Foundation, een geregistreerde non-profitorganisatie. De Signal Foundation richt zich op de ontwikkeling van Signal, een open-source messaging app die end-to-end encryptie biedt aan zijn gebruikers. De Signal Foundation wordt gefinancierd door donaties en subsidies, en verkoopt geen gebruikersgegevens en toont geen advertenties.

Door Lipfert Shelpman

Vergelijkbare artikelen

Wie betaalt Signal? :: Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?
Handige links