Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Downloaden Van Youtube?

Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?

Controleer de sterkte van je internetverbinding

Voor downloaden van video's is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is de beste gratis YouTube Downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.
En nog een vraag, kun je youtube filmpjes downloaden en offline bekijken?
Je kunt YouTube-video's ook downloaden in de mobiele apps voor Android en iOS. Je kunt op de knop Downloaden tikken die onder video's wordt weergegeven terwijl je ze bekijkt. Of je kunt op de drie stippen naast een video tikken, terwijl je er doorheen bladert en vervolgens de optie Video downloaden te selecteren.

Men kan zich ook afvragen: kun je youtube filmpjes offline bekijken?

Ja, je kunt YouTube-video's offline bekijken. YouTube biedt een functie genaamd "Offline Mode" waarmee je video's kunt bekijken zonder een internetverbinding. Om deze functie te gebruiken, moet je eerst de video downloaden naar je apparaat terwijl je verbonden bent met het internet. Zodra de video is gedownload, kunt u deze offline bekijken zonder internetverbinding. En nog een vraag, hoe sla je een youtube video op in je galerij? Er is geen ingebouwde manier om dit te doen, maar er zijn een paar workarounds. Een daarvan is het gebruik van een app van derden, zoals YouTube Downloader of TubeMate. Met deze apps kun je YouTube-video's rechtstreeks naar je telefoon downloaden.
Een andere optie is het gebruik van een scherm opname app zoals AZ Screen Recorder of DU Recorder. Met deze apps kun je je scherm opnemen, die je vervolgens kunt gebruiken om de YouTube-video op te slaan.
Tot slot kun je altijd gewoon een screenshot van de video maken als je een stilstaand beeld wilt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe video opslaan op android?

Foto/video opslaan (Android-telefoon)

Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes. Tik op Instellingen. Tik op Data- en opslaggebruik. Tik onder 'Media automatisch downloaden' op uw keuze.
Dienovereenkomstig, waar kan ik gratis film kijken zonder te downloaden?
Waar kan ik gratis film kijken?
  • Crackle.
  • Popcorn Flix.
  • Vudu Movies on Us.
  • Tubi TV.
  • Pluto TV.
  • CONtv.
  • SnagFilms.
  • Classic Cinema Online.

Bovendien, hoe kun je filmpjes van internet downloaden?

Bezoek Youtube op www.youtube.com en zoek een filmpje dat je wil downloaden. Kopieer de URL van het filmpje en ga naar en.savefrom.net. Plak het daar in dat balkje en klik op 'Download'.
...
Online filmpjes downloaden
  1. www.savevid.com.
  2. www.keepvid.com.
  3. www.downloadyoutubevideos.com.
Trouwens, hoe kan ik youtube installeren? Aangenomen dat u instructies wilt voor het installeren van YouTube:
1. Open de App Store.
2. Tik op het tabblad Zoeken.
3. Voer "YouTube" in het zoekveld in.
4. Tik op Zoeken.
5. Tik op GET naast het pictogram van de YouTube-app.
6. Tik op INSTALL.
7. Voer uw App Store-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op OK.
8. De YouTube-app begint te downloaden naar uw toestel.

Hoe sla je een YouTube filmpje op iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een YouTube-video op je iPhone op te slaan. Eén manier is om de knop "Delen" te gebruiken die zich onder de video bevindt. Tik op de knop "Delen" en selecteer vervolgens "Video opslaan". De video wordt dan opgeslagen in je "Camerarol" in de Foto's app.
Een andere manier om een YouTube-video op je iPhone op te slaan is door een app van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende apps die je kunt gebruiken, maar wij raden aan om "YouTube++" te gebruiken. Met deze app kun je YouTube-video's rechtstreeks naar je iPhone downloaden.
Om YouTube++ te gebruiken, installeer je eerst de app uit de App Store. Zodra de app is geïnstalleerd, start je hem en zoek je naar de video die je wilt downloaden. Tik op de video en vervolgens op de "Download" knop. De video wordt dan gedownload naar je iPhone.

Door Boaten Smuin

Vergelijkbare artikelen

Welke chatprogramma's zijn er? :: Hoe filmpjes downloaden iPhone?
Handige links