Huis > W > Welke Zalf Mag Je Op Een Tattoo Smeren?

Welke zalf mag je op een tattoo smeren?

Smeer de tatoeage na het wassen in met een dun laagje antibacteriële zalf. Gebruik alleen de zalf die de tatoeëerder je heeft aangeraden, zoals Bepanthen of Tattoo Goo. Gebruik geen eigen zalfjes, crèmes, ontsmettingsmiddelen, cosmetica en dergelijke. Gebruik zeker geen producten op basis van vaseline.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: wat kun je het beste op je tattoo smeren?

Veel tattoo studios raden aan om je tattoo te verzorgen met Bepanthen of Bepanthol. Dat is helemaal goed, maar het kan gebeuren dat jouw huid daar niet goed op reageert. Hou dat goed in de gaten. De allerbelangrijkste regel bij het insmeren van je tattoo is dat je niet te dik smeert.
Vervolgens, wat moet je doen na het zetten van een tattoo?
TATTOO NAZORG IN HET KORT
  1. Luister naar het advies van je tattoo artiest.
  2. Maak je tattoo regelmatig schoon.
  3. Smeer nooit te veel tattoo crème.
  4. Pluk en trek niet aan velletjes en korsten.
  5. Blijf uit de zon totdat je tattoo geheeld is.
  6. Vermijd water zoveel mogelijk met je tattoo.
  7. Verzorg je tattoo totdat 'ie genezen is.

Bovendien, kun je vaseline op je tattoo smeren?

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je vaseline op je tatoeage doet. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de vaseline niet in contact komt met de tatoeage zelf. Hierdoor kan de tatoeage geïrriteerd raken en mogelijk geïnfecteerd raken. Daarnaast is het belangrijk dat de vaseline geen geur- of kleurstoffen bevat die ook irritatie kunnen veroorzaken. Vervolgens, is nivea goed voor een tattoo? Nee, nivea is niet goed voor een tattoo. Het is een product op basis van petroleum dat je poriën verstopt en de tattoo-inkt onder je huid vasthoudt, waardoor je tattoo kan vervagen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Is Bepanthen goed voor tattoo?

Smeer niet te dik, maar ook niet te dun met Bepanthen Tattoo Zalf. Door nauwkeurig te doseren sluit je de huid niet af maar leg je wel een beschermend laagje op je huid. Zo verzorg je je nieuwe tattoo optimaal. Bepanthen bevat 5% dexpanthenol, dat het natuurlijke huidherstel ondersteunt.
Hoe lang moet je vaseline op je tattoo smeren?
Je tattoo insmeren is een van de belangrijkste dingen om te doen. Houd dit minstens drie weken vol. Het smeren houdt de huid soepel. Zo voorkom je korsten en jeuk.

Wat mag je niet na een tattoo zetten?

Niet zwemmen, in bad en niet te lang douchen. Zweet en vuil in je wond vermijden. Geen sterke zon of onder de zonnebank. Blijf van je tattoo af, ook als het vreselijk jeukt.
Vervolgens, hoe vaak per dag moet je je tattoo insmeren?
Smeer je tattoo regelmatig in het liefst 2 a 3 keer per dag. Dit ligt er ook een beetje aan op welke plek hij zit en wat voor werk je bijvoorbeeld doet. Smeer vooral niet te dik! Je lichaam moet wel kunnen ademen.

Hoe lang duurt nazorg tattoo?

De buitenste huidlagen van een tattoo moeten na zo'n 2 tot 3 weken geheeld zijn, zodat je er geen hinder meer van ondervindt in je dagelijkse leven. Het volledige genezingsproces in alle huidlagen kan echter 4 tot 6 maanden duren.

Door Dall Hickle

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang nieuwe tattoo afdekken? :: Welke crypto is goed voor daytraden?
Handige links