Huis > H > Hoe Betaal Je Bij Kobo?

Hoe betaal je bij Kobo?

De Kobo Shop accepteert betalingen van de meeste creditcards, pinpassen en online betaalmogelijkheden, zoals Paypal. Afhankelijk van je woonplaats zijn er mogelijk extra betaalmogelijkheden beschikbaar. Je kunt ook Kobo-shoptegoed gebruiken om te betalen voor je eBooks en luisterboeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom niet alle boeken op Kobo plus?

Sommige boeken kan ik niet lezen. Je kunt niet alle boeken lezen met een abonnement. Er zijn honderdduizenden eBooks en luisterboeken beschikbaar via Kobo Plus en er komen steeds nieuwe boeken bij. Je hebt toegang tot een breed scala.

Vervolgens, is kobo plus maandelijks opzegbaar?

Voorwaarden Kobo Plus-abonnement

Je kunt de eerste 30 dagen boeken gratis lezen en/of luisteren. Na deze gratis maand, krijg je automatisch een betaald abonnement dat op ieder moment opzegbaar is.
Hoe werkt Google boeken?
Een boek of tijdschrift lezen, downloaden, citeren, linken of vertalen
  1. Ga naar Google Boeken.
  2. Zoek op titel, auteur, ISBN of zoekwoorden.
  3. Voer een geavanceerde zoekopdracht uit als je wilt zoeken met filters.
  4. Klik op een titel.
  5. Volg de onderstaande stappen om te downloaden, te citeren, te koppelen of te vertalen.

Mensen vragen ook: kun je een ebook lezen op je telefoon?

Ja, je kunt een ebook lezen op je telefoon. Er zijn een aantal apps waarmee u dit kunt doen, zoals Kindle, iBooks en Nook. U kunt ook de webbrowser van uw telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot websites met ebooks, zoals Google Books of Project Gutenberg. Hoe kun je boeken downloaden? Er zijn een paar manieren om boeken te downloaden. Eén manier is om naar een website als Amazon te gaan en het boek te kopen. Zodra het boek is gekocht, kunt u het downloaden naar uw computer of ander apparaat.
Een andere manier om boeken te downloaden is om websites te vinden die gratis eBooks aanbieden. Er zijn een aantal websites die gratis eBooks aanbieden, en veel daarvan zijn legaal om te downloaden. Als je eenmaal een website hebt gevonden die gratis eBooks aanbiedt, kun je ze meestal downloaden door op een link of knop op de website te klikken.
Tot slot kunt u ook boeken downloaden uit sommige openbare bibliotheken. Veel openbare bibliotheken bieden eBooks aan die u kunt lenen en downloaden naar uw computer of ander apparaat. Om te weten te komen of uw plaatselijke openbare bibliotheek eBooks aanbiedt, kunt u hun website bezoeken of hen bellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe betaal je bij Amazon?

Betaalmethoden die wij accepteren zijn credit card, American Express, Visa Card en iDEAL met een Nederlandse bankrekening.

Kan ik een eBook lezen op mijn laptop?

Ebooks in ePub-formaat lees je het prettigst op ereaders en tablets. Maar ook op je pc of laptop kun je ePub-ebooks openen en lezen. Om ebooks op je computer te openen moet je wel eerst een ePub Reader downloaden. Het programma Calibre is een uitgebreide beheersoftware voor ebooks in diverse bestandsformaten.
Kun je ebooks uitwisselen?
Het klinkt raar, maar wie e-books koopt, heeft minder rechten dan met papieren boeken. Zo mag je een uitgelezen e-book officieel niet doorgeven aan een ander. Bijvoorbeeld per mail, via de cloud of op een geheugenstickje. Zelfs niet als je het origineel van je eigen e-reader verwijdert.

Welke app om ePub bestanden te lezen?

Dit zijn onze favoriete ebook Android-apps
  1. Kobo Books. Het lezen van ebooks is één ding, maar het verkrijgen van (legale) digitale boeken zorgt nog wel eens voor wat meer gedoe.
  2. Amazon Kindle.
  3. Google Play Books.
  4. Aldiko Book Reader.
  5. Wattpad.
  6. Audible.
Men kan zich ook afvragen: welke epub reader voor windows 10?
Edge is in Windows 10 nu geregistreerd als applicatie waarmee EPUB bestanden geopend kunnen worden en dat betekent dat je vanuit de Windows Verkenner dient te bladeren naar een EPUB bestand, om die vervolgens daar te openen in Edge.

Vervolgens, hoe hoog is de boete voor illegaal downloaden?

Boetes voor illegaal uploaden kunnen oplopen tot €12.500. Boetes voor illegaal downloaden zijn rond de €150.

Door Meaghan Rester

Vergelijkbare artikelen

Welk kapsel past bij lang smal gezicht? :: Wat kun je doen met Java?
Handige links