Huis > H > Hoe Word Document Beschermen?

Hoe Word document beschermen?

Een document met een wachtwoord beveiligen
  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Daarvan, hoe maak je een word document alleen lezen?

Opslaan als alleen-lezen
  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen in.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.
Waarom kan ik mijn Word document niet bewerken?
Als u een document ontvangt of opent en geen wijzigingen kunt aanbrengen, is het document mogelijk alleen geopend voor weergave in de beveiligde weergave. Volg de volgende stappen om het volgende te bewerken: Ga naar Bestand > Info. Selecteer Document beveiligen.

Waarom kan ik niet meer typen in word?

Er zijn een paar mogelijke redenen voor dit probleem. Eén reden kan zijn dat de taalinstellingen in Word zijn gewijzigd, en dat de nieuwe taal geen toetsenbordindeling heeft die overeenkomt met het fysieke toetsenbord. Een andere mogelijkheid is dat een toetsenbordstuurprogramma corrupt of verouderd is en moet worden bijgewerkt. Het is ook mogelijk dat een virus of malware-infectie het probleem heeft veroorzaakt. Wat is selectie vergrendeld in Word? Selectie vergrendeld in Word is een functie waarmee u een bepaalde selectie van tekst kunt vergrendelen zodat deze niet kan worden bewerkt.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Bovendien, hoe bewerk je een alleen-lezen document?

Controleer de bestandseigenschappen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als het kenmerk Alleen-lezen is geselecteerd, kunt u de selectie ongedaan maken en op OK klikken.
En nog een vraag, kan alleen-lezen niet uitzetten?
U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen.

Dus, kan bestand niet lezen?

Open Windows Verkenner (Open Start in Windows en typ Verkenner.) Zoek op de computer het probleembestand op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder.
Dus, hoe kan ik een docx bestand bewerken?
Alleen voor Windows-tablets: DOC- of DOCX-bestanden kunnen alleen met de geïntegreerde WordPad-toepassing van Microsoft worden bewerkt als ook een andere toepassing voor het bewerken van DOC-/DOCX-bestanden is geïnstalleerd (bijvoorbeeld een Microsoft Office-toepassing ).

Wat dit betreft, hoe kan je een document bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:
  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op "PDF bewerken" in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Door Tabshey

Vergelijkbare artikelen

Welke zoekmachine slaat geen gegevens op? :: Welke woorden zijn voegwoorden?
Handige links