Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Verleiden?

Wat is de betekenis van verleiden?

verleiden - Werkwoord 1. (ov) tot kwaad brengen ♢ Adam werd door Eva verleid in de appel te bijten. 2. iemand overhalen om iets te doen of te laten ♢ De reclame probeerde mensen te verleiden om het product te kopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Wat is de betekenis van beduusd?
een beetje in de war en verbaasd

1) Als bedwelmd 2) Bedremmeld 3) Beduizeld 4) Bekaaid 5) Beteuterd 6) Confuus 7) Onderste boven 8) Ontdaan 9) Onthutst 10) Ontsteld 11) Ontzet 12) Paf 13) Perplex 14) Sto...

Je kunt ook vragen waarom voelt het alsof ik niet leef?

Er kunnen veel redenen zijn waarom iemand het gevoel heeft niet te leven. Het kan een symptoom zijn van depressie, angst of een andere psychische aandoening. Het kan ook een teken zijn van een lichamelijke ziekte. Als iemand dit gevoel ervaart, is het belangrijk om met een arts of geestelijk verzorger te praten om het probleem bij de wortel aan te pakken. Dit in overweging nemend, wat triggert derealisatie? Er is niet één antwoord op deze vraag, want derealisatie kan door veel verschillende dingen worden veroorzaakt. Enkele mogelijke triggers zijn: trauma, stress, angst, depressie, drugsmisbruik en slaaptekort. Het is belangrijk op te merken dat niet iedereen die een van deze dingen meemaakt ook derealisatie zal ervaren. Bovendien kunnen sommige mensen derealisatie ervaren zonder duidelijke aanleiding.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Dienovereenkomstig, wat te doen als je altijd aan staat?

De gezondheid van jouw lichaam staat nauw in verbinding met jouw geest. Een hoofd dat constant 'aan' staat zorgt automatisch voor stress in jouw lichaam. Dit zorgt voor adrenaline, wat fijn is als je veel te doen hebt, maar teveel stress is op lange termijn niet goed voor het welzijn van jouw lichaam.
Wat wordt bedoeld met relatie tot persoon?
Een verhouding, verwantschap of relatie tussen twee of meer mensen is de betrekking of verhouding waarin zij tot elkaar staan.

Wat betekent naam relatie?

een min of meer vast verband . een persoonlijke, vaak amoureuse verhouding.
Je kunt ook vragen wat betekent in relatie staan tot?
In relatie tot elkaar staan is in onderlinge verhouding staan.

Wat is toegezegd?

Vervoegingen: heeft toegezegd (volt. deelw.) (iemand) zeggen dat je zeker iets zult doen of geven Voorbeeld: `een bedrag van duizend euro toezeggen`...

Door Elinor

Vergelijkbare artikelen

Doen Mee synoniem? :: Wat is een ander woord voor afwezig?
Handige links