Huis > W > Wat Je Nodig Hebt Synoniem?

Wat je nodig hebt synoniem?

benodigd, broodnodig, noodzakelijk, vereist. als synoniem van een ander trefwoord: noodzakelijk (bn) : benodigd, essentieel, minimaal, nodig, onmisbaar, onontbeerlijk, vereist, voorgeschreven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Dienovereenkomstig, hoe noem je een belangrijk persoon?

befaamd, belangrijk, beroemd, berucht, fameus, gerenommeerd, notoir, roemrijk, roemrucht, roemruchtig, van naam, vermaard. prominent (bn) : aanzienlijk, belangrijk, deftig, eminent, gedistingeerd, vooraanstaand, voornaam, vooruitspringend.
Wat is een ander woord voor noodzakelijk?
benodigd, noodzakelijk, noodwendig, vereist, verplicht, onmisbaar, onontbeerlijk, onvermijdelijk, onafwendbaar, onoverkomelijk, onontkoombaar, onontwijkbaar, dringend, onherroepelijk.

Hoe gaat het met jou synoniem?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Gebruik een thesaurus: Zoek een thesaurus online of in een boek en zoek het woord op waarvoor je een synoniem wilt vinden. Zo krijg je een lijst met soortgelijke woorden waaruit je kunt kiezen.
2. Gebruik een zoekmachine: Typ het woord waarvoor je een synoniem wilt vinden in een zoekmachine zoals Google, en voeg er dan het woord "synoniem" achter. Dit geeft je een lijst van websites met lijsten van synoniemen.
3. Vraag het aan een vriend: Als je iemand kent die goed is met woorden, vraag die dan om hulp bij het vinden van een synoniem. Trouwens, wat is de betekenis van iets nodig hebben? De zin "tussen haakjes" wordt gebruikt om een nieuw gespreksonderwerp te introduceren. Dit nieuwe onderwerp kan verband houden met het vorige gespreksonderwerp, of het kan er volledig los van staan. De zin "tussen haakjes" kan ook worden gebruikt om een nieuw gegeven te introduceren.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Wat betekent Ik heb je nodig?

1. bn., bw. (wat niet kan gemist worden): het nodige geld; iets nodig hebben, niet kunnen missen; ik moet je nodig eens spreken, noodzakelijk; ik heb u niet kan uw hulp missen; daar hebt ge niet mee gij hebt er niets mee te maken; 2. nodige, o.: het nodig moet er zijn, weg met het overtollige.
Mensen vragen ook: wat betekent het personage?
Een personage in een toneelstuk of musical is de rol die door een acteur of actrice wordt gespeeld. Het woord personage stamt af van het Latijnse woord persona, dat 'masker' betekent.

Hoe schrijf je belangrijk?

Belangrijk rijmt op strijk, niet op menselijk. De betekenis is letterlijk 'rijk aan belang'. Ook in vergelijkbare bijvoeglijke naamwoorden op -rijk wordt de ij niet als de e in de uitgesproken.
Bovendien, wie was de beste persoon?
Jezus is de meest beroemde persoon uit de geschiedenis. De Franse keizer Napoleon Bonaparte staat op de tweede plaats en de islamitische profeet Mohammed op de derde.

Wat is noodzakelijk in het leven?

noodzakelijk = noodzakelijk bijv. naamw. Uitspraak: [notˈsakələk] wat moet gebeuren Voorbeeld: `Het is absoluut noodzakelijk dat`Synoniem: nodig een noodzakelijk kwaad (iets dat je niet kunt... Windgevoelig = Beschutting tegen krachtige wind is noodzakelijk.

Door Ewald Newhard

Vergelijkbare artikelen

Is verplicht synoniem? :: Hoe werkt Urkund?
Handige links