Huis > I > Is Verplicht Synoniem?

Is verplicht synoniem?

verplicht (bn) : bindend, dwingend, geboden, gehouden, obligaat, obligatoir, obligatorisch, schuldig, verbonden, verschuldigd. verplicht (bn) : noodzakelijk, vereist, voorgeschreven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is digitale geletterdheid verplicht?

Digitale geletterdheid moet aan alle leerlingen worden onderwezen. Sta leerlingen toe hun eigen apparaat op school te gebruiken.

Dus, wat is de betekenis van onmisbaar?

onmisbaar bijv. naamw. Uitspraak: [ɔn'mɪzbar] waar je niet zonder kunt Voorbeelden: `De tussenhandel is een onmisbare schakel in de distributieketen.
Hoe leer je synoniemen?
bedreven raken, bestuderen, blokken, in je oren knopen, memoriseren, ondervinden, oppikken, opsteken, studeren. leren (ww) : aanleren, bijbrengen, doceren, instrueren, onderrichten, onderwijzen, wijzer maken.

Hoe is het synoniem?

"Hoe is het synoniem?" is een vraag over de betekenis van het woord "synoniem". Het woord "synoniem" betekent "dezelfde of bijna dezelfde betekenis hebben als een ander woord of een andere uitdrukking". Met andere woorden, twee woorden zijn synoniem als ze in de meeste situaties door elkaar kunnen worden gebruikt. Men kan zich ook afvragen: wat is behoeft? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het kan op vele manieren worden uitgelegd. Behoefte kan echter ruim worden gedefinieerd als een behoefte of verlangen naar iets. Dit kan een fysieke behoefte zijn, zoals voedsel of water, of een psychologische behoefte, zoals liefde of veiligheid. Iedereen heeft verschillende behoeften, en deze behoeften kunnen in de loop der tijd veranderen.

Gerelateerde artikelen

Welke spiegels zijn verplicht vrachtwagen?

Er moet een spiegel of camera op de truck zitten. De bestuurder kan voor de vrachtwagen kijken. Sinds 26 januari 2007 is deze eis van kracht. Vrachtwagens van vóór die datum hoeven geen vooruitkijkspiegel te hebben.

En nog een vraag, is nodig hebben een werkwoord?

nodig hebben werkwoord (heb nodig, hebt nodig, heeft nodig, had nodig, hadden nodig, nodig gehad)
Mensen vragen ook: is nodig?
Nodig zijn is in de standaardtaal alleen correct zonder lijdend voorwerp in de zin ('Er is iets nodig'). Je kunt dus wel zeggen: 'Nieuwe kleren zijn hard nodig! ', 'Er is een schroevendraaier nodig' en 'Wat is voor jou nu nodig? ' Zodra er een lijdend voorwerp in de zin staat, is alleen nodig hebben juist.

Heb je iets nodig?

Nodig zijn is in de standaardtaal alleen correct zonder lijdend voorwerp in de zin ('Er is iets nodig'). Je kunt dus wel zeggen: 'Nieuwe kleren zijn hard nodig! ', 'Er is een schroevendraaier nodig' en 'Wat is voor jou nu nodig?
Vervolgens, hoe lang moet ik hem de tijd geven?
Je kunt zelf het beste bepalen hoe lang je je ex de tijd moet geven. Was het een heftige relatiebreuk, geef dan langer de tijd. Gingen jullie vriendschappelijk uit elkaar, probeer dan na iets langer dan een maand contact op te nemen. Daarnaast ligt het natuurlijk ook aan de persoon.

Trouwens, wat is de betekenis van aantonen?

aan'tonen (toonde aan, heeft aangetoond), 1. (met datief) iemands aandacht op iets richten, hem het bestaan of de aard van iets doen opmerken: de gebreken van een werk, de reden, de bron van iets -; 2. gevolgd door dat of hoe: de waarheid van een stelling of van een feit doen opmerken, de bewijsgronden doen zien (vgl.

Door Carlisle Gitlewski

Vergelijkbare artikelen

Hoe zijn insecten ontstaan? :: Wat je nodig hebt synoniem?
Handige links