Huis > H > Hoe Spreek Je Het Woord Architect Uit?

Hoe spreek je het woord architect uit?

Hoe spreek jij het woord 'architect' uit (en dan met name de tweede lettergreep)? Met een /x/. Formeel zijn die hetzelfde (de 'x' in IPA).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je het woord aldus?

De minister zei dat we meer moeten bezuinigen.

Is architect een titel?

De titel architect is een beschermde titel. U moet in het architectenregister staan als u deze titels wil gebruiken: architect. tuin- en landschapsarchitect.
Bovendien, wat is de mooiste gebouw ter wereld?
De LocHal in Tilburg is vrijdagavond in Amsterdam tijdens het World Architecture Festival uitgeroepen tot World Building of the Year.

Dienovereenkomstig, waarom verdient een architect zo weinig?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat er vele factoren zijn die bijdragen tot het salaris van een architect. Enkele van deze factoren zijn de grootte en de locatie van het bureau, het soort werk dat het bureau doet, de ervaring van de architect en het opleidingsniveau van de architect. Sommige mensen geloven echter dat architecten relatief weinig verdienen omdat het beroep niet meer zo gerespecteerd wordt als het ooit was en omdat er zoveel architecten concurreren voor banen. Wat verdient een architect stagiair? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de salarissen van stagiairs sterk kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte en locatie van het bedrijf, het ervarings- en opleidingsniveau van de stagiair en het budget van het bedrijf. Volgens een recent onderzoek van de National Association of Colleges and Employers bedroeg het gemiddelde startsalaris voor architectuurstagiaires echter $17,96 per uur.

Gerelateerde artikelen

Kan je in Word 1 woord meerdere keren vervangen?

Typ op de tweede regel het woord waarnaar u wilt zoeken. Er kunnen meerdere woorden tegelijk worden vervangen. U kunt meer dan één optie toepassen.

Kan je als architect Rijk worden?

Een goede architect met meer dan tien jaar ervaring bouwt een aardig loon op. Dit salaris blijft in die tijd aardig groeien. Het maximale loon van een architect kan aardig hoog zijn, zeker als deze veel exclusieve projecten doet en zeer gewild is.
Vervolgens, wat zijn de best betaalde jobs?
De 7 bestbetaalde beroepen van het moment
  1. Directeur of CEO van een grote onderneming.
  2. ICT Manager.
  3. Managers in zakelijke of administratieve dienstverlening.
  4. Artsen.
  5. Managers in verkoop, marketing, reclame, PR, R&D.
  6. Managers in de industrie, bouw of logistiek.
  7. Wiskundigen, actuarissen en statistici.

Welk werk verdien je het meest?

De grootverdieners in Nederland zijn medisch specialisten, huisartsen en directeurs en leidinggevenden. De vermelde salarissen zijn de maximale bruto-maandlonen, op basis van 30 jaar ervaring.
Hoe lang moet je studeren om architect te worden?
De studie bestaat uit een programma van drie jaar dat leidt tot de graad van Bachelor in de ingenieurswetenschappen: architectuur en een tweejarig programma dat leidt tot de graad van Master. De volledige opleiding duurt dus vijf jaar.

Mensen vragen ook: hoe lang bestaat het beroep architect?

Het eerst bekende voorval in het Frans onder de vorm van "architect" dateert uit 1404 in een prozawerk van Christine de Pisan, en in 1510 verschijnt de term "architect" in Jean le Maire ("Trésor de la langue française").

Door Marthe

Vergelijkbare artikelen

Wat doe een informaticus? :: Wie is de eerste architect?
Handige links