Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Garantie?

Wat is een ander woord voor garantie?

borg, borgtocht, cautie, garantie, waarborg, zekerheidstelling. verzekering (zn) : borg, garantie, waarborg, zekerheid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, hoe werkt garantie bij mediamarkt?

Op alle producten, die bij MediaMarkt zijn gekocht, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat je recht hebt op een goed product. Binnen de wettelijke garantie zorgt MediaMarkt ervoor dat een defect product zo snel mogelijk wordt gerepareerd of – indien repareren niet mogelijk is – vervangen. Trouwens, heb ik nog garantie mediamarkt? Je kunt op je aankoopbon of garantiebewijs zien of je nog garantie hebt op een product en eventueel je garantie claimen. Ben je je aankoopbon of garantiebewijs kwijtgeraakt? Dan kun je deze eenvoudig opvragen via onze website. Wanneer wij je aankoopbon hebben getraceerd, zullen wij deze per e-mail naar je versturen.

Trouwens, hoe werkt garantie bij coolblue?

Bij Coolblue bedraagt de garantietermijn 24 maanden voor producten die niet onder de wettelijke garantie vallen. De wettelijke garantie is 2 jaar geldig vanaf de datum van levering. Als een product defect is, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Je ontvangt dan verdere instructies over hoe te handelen. Wat valt niet onder Apple garantie? De garantie van Apple dekt geen schade veroorzaakt door ongelukken of ongeoorloofde wijzigingen. Bovendien dekt de garantie van Apple geen schade veroorzaakt door het gebruik van niet-Apple producten. Tot slot dekt de Apple garantie geen cosmetische schade, zoals krassen en deuken.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Welke schade valt onder garantie?

Het principe dat gebreken die zich voordoen binnen de eerste zes maanden, geacht worden te hebben bestaan bij de levering, is ook hier van toepassing. Tenzij de verkoper het bewijs levert dat het niet om een gebrek bij levering gaat, hebt u recht op de wettelijke garantie. Wat is een vervangend product? Heeft u een product gekocht dat niet werkt? Of gaat het product sneller kapot dan u mag verwachten? Dan kunt u de verkoper vragen om reparatie of een vervangend product. Als repareren of vervangen niet kan, dan kunt u de koop terugdraaien.

Heb je garantie op je iPhone batterij?

Informatie voor iPhone-bezitters

De batterij van je iPhone heeft na 500 volledige laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit. De eenjarige garantie dekt de service in geval van een defecte batterij. Als de garantie is verlopen, biedt Apple een batterijservice.
Dienovereenkomstig, hoe lang garantie iphone vodafone? De garantie voor een iPhone bij Vodafone is twee jaar.

Hoeveel kost het om een barst in je telefoon te maken?

Het hangt af van de telefoon en de ernst van de scheur. Een eenvoudige scheur in het scherm kan ongeveer €50 kosten om te repareren, maar een meer ernstige scheur kan de telefoon onbruikbaar maken en dus duurder uitpakken.

Door Sitnik Lockie

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn PS4 laten repareren? :: Is AppleCare dekking gratis?
Handige links