Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Verlichten?

Wat is de betekenis van verlichten?

verlichten - Werkwoord 1. (ov) van licht voorzien ♢ De lantaarnpaal ernaast verlichtte de auto maar gedeeltelijk. 2. (ov) minder zwaar maken ♢ De afgeworpen ballast verlichtte de ballon voldoende om boven de berg uit te stijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Dienovereenkomstig, is verplicht synoniem?

verplicht (bn) : bindend, dwingend, geboden, gehouden, obligaat, obligatoir, obligatorisch, schuldig, verbonden, verschuldigd. verplicht (bn) : noodzakelijk, vereist, voorgeschreven.
Vervolgens, wat is het tegenovergestelde van licht?
licht ≠ donker, duister, duisternis, ernstig, somber, zwaar.

Wat is het woord soelaas?

Het woord solace is gedefinieerd als troost of troost in een tijd van nood. Het kan ook gebruikt worden om een persoon of ding te beschrijven dat troost of verlichting geeft. Bovendien, wat zijn verlichte ideeën? Verlichte ideeën zijn ideeën waarover goed is nagedacht en die gebaseerd zijn op rede en kennis. Zij worden niet beïnvloed door emoties of persoonlijke vooroordelen en staan open voor nieuwe informatie en andere standpunten.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Vervolgens, wat is een verlichte vorst?

Verlichte despotisme of verlicht absolutisme is een regeringsvorm uit de tweede helft van de achttiende eeuw die gehanteerd werd door vorsten die tijdens de Verlichting bereid waren om een aantal ideeën van deze beweging uit te voeren. De despoten hielden wel de macht in handen.
Wat dit betreft, wie waren de eerste verlichte denkers?
De bekendste filosofen onder hen waren Charles Montesquieu (1689-1755), Voltaire (1694-1778), Jean-Jacques Rousseau (1712-1778) en de redacteuren van de Encyclopédie Denis Diderot (1713-1784) en Jean le Rond d'Alembert (1717-1783).

Vervolgens, wat is dat verplicht?

Verplicht is standaardtaal in het hele taalgebied in de betekenis 'iets wat voorgeschreven is, waaraan men zich niet mag onttrekken'.
Wat is een ander woord voor noodzakelijk?
benodigd, noodzakelijk, noodwendig, vereist, verplicht, onmisbaar, onontbeerlijk, onvermijdelijk, onafwendbaar, onoverkomelijk, onontkoombaar, onontwijkbaar, dringend, onherroepelijk.

Men kan zich ook afvragen: zouden moeten synoniem?

dwang, moeten, must, noodzaak, noodzakelijkheid. in Charivarius' Een Ander Woord (1945): behoren: voegen, dienen, moeten.

Door Saddler

Vergelijkbare artikelen

Is BitTorrent veilig? :: Kun je je hierin vinden betekenis?
Handige links