Huis > W > Welke Apps Zijn Veilig?

Welke apps zijn veilig?

Gebruikers doen er goed aan om alleen apps te downloaden via de officiële appwinkel van Google: de Play Store. Google let goed op de apps die via de Play Store worden aangeboden. Maar er kunnen foute apps door de controle glippen. Over het algemeen zijn die foute apps geen groot probleem voor Nederlandse gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe foto's verbergen op Android?

Belangrijk: De eerste keer dat je foto's en video's naar de vergrendelde map probeert te verplaatsen, wordt je gevraagd deze in te stellen.

  1. Open de Google Foto's-app .
  2. Ga naar Bibliotheek Tools. Vergrendelde map .
  3. Tik op Vergrendelde map instellen.
  4. Volg de instructies op het scherm om je apparaat te ontgrendelen.
Wat is veilige stand op Samsung? De functie 'veilige modus' is op alle Samsung smartphones beschikbaar. Met behulp van de veilige stand kun je je toestel opstarten zonder geïnstalleerde apps van derden. Het toestel zal dan uitsluitend standaard applicaties starten. Dit zorgt ervoor dat je batterij minder snel leeg is.

Vervolgens, hoe veilige map overzetten nieuwe telefoon?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als u een back-up van uw oude telefoon hebt, kunt u die back-up terugzetten op uw nieuwe telefoon. Hiermee wordt uw veilige map (samen met al uw andere gegevens) overgezet naar uw nieuwe telefoon.
2. Als u geen back-up hebt, kunt u een hulpmiddel voor bestandsoverdracht gebruiken om de veilige map van uw oude telefoon naar uw nieuwe telefoon te kopiëren.
3. Als je een cloudgebaseerde veilige map hebt (zoals bij Dropbox of Google Drive), kun je gewoon inloggen op je account op je nieuwe telefoon en op die manier toegang krijgen tot je veilige map. Vervolgens, hoe zet je veilige modus uit op samsung? Om de veilige modus op een Samsung-apparaat uit te schakelen, houdt u gewoon de aan/uit-knop ingedrukt totdat er een energiemenu verschijnt. Tik vanaf hier op de optie "Opnieuw opstarten". Uw apparaat start dan opnieuw op en de veilige modus wordt uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Waar staan mijn verborgen apps?

Verborgen apps zichtbaar maken op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  3. Tik op uw naam of Apple ID.
  4. Scrol omlaag en tik op 'Verborgen aankopen'.
  5. Zoek de gewenste app op en tik op 'Weergeven'.
Bovendien, hoe vind ik verborgen apps? Methode 1: Verborgen apps vinden in de app-lade
  1. Tik in de app-lade op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Tik op Apps verbergen.
  3. De lijst met apps die in de app-lijst zijn verborgen, wordt weergegeven. Als dit scherm leeg is of als de optie Apps verbergen ontbreekt, worden er geen apps verborgen.

Men kan zich ook afvragen: hoe verberg je apps op android?

Jan, 07:39 , Blog

  1. Ga naar de Instellingen van je toestel.
  2. Zoek naar Display en tik hierop.
  3. Kies nu Startscherm.
  4. Veeg het scherm omhoog en tik op Apps verbergen.
  5. Vink nu aan alle Apps die je op het startscherm wilt laten verbergen.
  6. Tik nu op TOEPASSEN rechts in de hoek bovenaan het scherm.
Bovendien, hoe verberg je een album iphone? Om een album op de iPhone te verbergen, ga je naar de Foto's-app en tik je op het album dat je wilt verbergen. Vervolgens tik je op 'Selecteren' in de rechterbovenhoek van het scherm. Je ziet dan een rood cirkeltje met een minusteken naast elk fotoalbum. Tik op het minusteken naast het album dat je wilt verbergen. Er verschijnt dan een pop-upvenster waarin staat 'Album verbergen'. Tik op 'Verbergen' om het album te verbergen.

Hoe verberg je een album op iPhone?

Om een album te verbergen op je iPhone:
1. Ga naar de Foto's-app en open het album dat je wilt verbergen.
2. Tik bovenaan op het delen-icoon.
3. Tik onderaan op 'Album verbergen'.
4. Bevestig door op 'Verbergen' te tikken.

Door Peregrine

Vergelijkbare artikelen

Waar zit de veilige map Samsung? :: Hoe veilig is een Google account?
Handige links