Huis > W > Waar Zit De Veilige Map Samsung?

Waar zit de veilige map Samsung?

De Veilige map is een aparte Veilige map waarin je privé-bestanden, afbeeldingen en apps veilig kunt bewaren. Verplaats inhoud naar en van de Veilige map om je gegevens veilig te beheren op jouw Galaxy-apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik beveiligde map?

Bestanden in de beveiligde map bekijken

  1. Open de Files by Google-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Browsen .
  3. Scroll naar Collecties.
  4. Tik op Beveiligde map. Zo bekijk je je bestanden: Als je een pincode hebt ingesteld: Vul je pincode in en tik op Volgende. Als je een patroon hebt ingesteld: Teken je patroon.
Wat dit betreft, hoe maak je een beveiligde map? Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in.

Wat is een vergrendelde map?

Een vergrendelde map is een map die niet kan worden geopend, hernoemd, verplaatst of verwijderd. Het wordt meestal gebruikt om belangrijke bestanden te beschermen tegen per ongeluk verwijderen of wijzigen. Waar zitten verborgen apps Samsung? Op Samsung-apparaten kunt u verborgen apps vinden door het volgende menu te openen:
1. Selecteer het pictogram "Instellingen" op het startscherm.
2. Selecteer de optie "Toepassingen".
3. Selecteer de optie "Toepassingsbeheer".
4. Selecteer het tabblad "Alle".
5. Blader door de lijst met geïnstalleerde apps en zoek naar apps met het label "Verborgen". Dit zijn de verborgen apps op uw toestel.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: wat is veilige stand op samsung?

De functie 'veilige modus' is op alle Samsung smartphones beschikbaar. Met behulp van de veilige stand kun je je toestel opstarten zonder geïnstalleerde apps van derden. Het toestel zal dan uitsluitend standaard applicaties starten. Dit zorgt ervoor dat je batterij minder snel leeg is. Wat dit betreft, heeft iphone een veilige map? Verberg privé foto's & video's in geheime map. Houd privégegevens privé! Bewaar alle persoonlijke foto's en video's in het versleutelde opslaggebied met een PIN-code of met je vingerafdruk, zodat je vrienden en familie alleen kunnen zien wat zich in je openbare fotogalerie bevindt.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mappen beveiligen met een wachtwoord?

Een document met een wachtwoord beveiligen

  1. Ga naar Bestand >Info >Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  2. Typ een wachtwoord en typ het wachtwoord opnieuw om het te bevestigen.
  3. Sla het bestand op om ervoor te zorgen dat het wachtwoord van kracht wordt.
Hoe zet je een code op een app? Om een code op een app te zetten, moet je eerst de app openen. Vervolgens ga je naar de optie 'Code toevoegen'. Er zal een scherm verschijnen waar je de code in kunt invoeren. Nadat je de code hebt ingevoerd, druk je op de knop 'Toevoegen'.

Hoe krijg je een verborgen map terug?

Om een verborgen map te herstellen, moet u de optie 'Verborgen items' inschakelen in de weergave-opties van uw bestandsbeheerder. Als u dit doet, zal de map zichtbaar worden en kunt u de inhoud ervan bekijken en eventueel herstellen.

Door Nereen

Vergelijkbare artikelen

Waar staat verborgen album iPhone? :: Welke apps zijn veilig?
Handige links